Continuând strategia sa de a bate Snapchat, Facebook se extinde acum, conform informațiilor, în ceea ce privește acoperirea caracteristicii sale despre povestiri. Gigantul de rețele sociale este, de asemenea, spus pentru a permite experiența Stories pentru utilizatorii de pe Facebook, Grupuri și evenimente. Noile schimbări au apărut după ce Facebook a permis postarea de pe Instagram Stories.

Facebook Stories a inlocuit in cele din urma marca Messenger Day, iar functie este lansata atat pentru Facebook, cat si pentru Messenger. Cu cea mai recentă schimbare, veți avea “Povești” ca o modalitate unică de a vă distribui mesajele vizuale prietenilor dvs. Facebook. Veți putea, de asemenea, să postați încrucișat știrile dvs. din Facebook. Acest lucru înseamnă că veți putea să distribuiți poveștile pe care le-ați postat pe Messenger direct pe Facebook – o extindere la postarea încrucișată a Instagram Stories.

Pentru a spori utilizarea funcției sale Stories, Facebook se spune că abandonează, Direct, care era disponibil ca serviciu de mesagerie efemeră privat în cadrul site-ului de rețele sociale. Compania ar folosi în schimb Messenger ca destinație pentru toate răspunsurile și mesajele Stories disponibile de pe Facebook Camera.

Facebook este, de asemenea, în știri pentru aducerea unei caracteristici de colaborare pentru povestiri, pentru grupuri și evenimente. TechCrunch menționează că utilizatorii Facebook din grupuri și evenimente vor avea capacitatea de a contribui la o poveste vizibilă a altor membri. Aceste contribuții vor fi moderate de administratori.

Notele de colaborare vor fi disponibile pe paginile evenimentului și ale grupului, precum și pe cea de sus a fluxului de știri al membrilor săi. Compania lui Mark Zuckerberg aduce Facebook Stories la aplicația sa ușoară Facebook Lite, care a fost special concepută pentru dezvoltarea regiunilor. Toate acestea ar trebui să-i ajute cei de la Facebook să-și intensifice angajamentele în jurul caracteristicii despre povestiri.

La momentul depunerii acestei povestiri, noile schimbări nu au fost disponibile pe Web, precum și pe aplicațiile Facebook. Cu toate acestea, se pare că noile schimbări vor fi lansate în zilele următoare și vor ajunge la nivel global în timp.

Debut în luna martie, pentru a prelua povestirile Snapchat, Facebook Stories le permite utilizatorilor să facă schimb de mesaje vizuale, în loc să scrie doar text sau să adauge emojis. Caracteristica este o extindere a Instagram Stories care are peste 250 de milioane de utilizatori activi lunar.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.