Suntem atat de obisnuiti ca modificarile din aplicatia YouTube sa nu fie raportate. De obicei, deschideti YouTube dimineata doar pentru ca aplicatia sa fie actualizata seara. Se intampla atat de des incat nu observam ca s-a schimbat ceva.

YouTube pentru Android v14.31.50 aduce posibilitatea de descarcarea a videoclipurilor in 1080p, aceasta caracteristica fiind disponibila doar pentru utilizatorii Youtube Premium. De asemenea, update-ul aduce si functia de streaming pe aplicatia standard, la fel ca pe Youtube Gaming.

Pentru a utiliza aceasta caracteristica, apasati pe butonul de camera din partea de sus> Faceti clic pe Go live > in partea dreapta sus, faceti clic pe pictograma telefonului pentru a face streaming pe ecranul acestuia.

Vi se va cere sa scrieti un titlu si sa selectati o setare de confidentialitate, un nume de joc si o serie de alte detalii importante. De asemenea, va trebui sa selectati un thumbnail si orientarea ecranului (pe verticala sau orizontala) inainte de a merge live.

Dupa toate acestea, o bara de instrumente va aparea in partea de sus a ecranului permitandu-va sa controlati live-ul. Puteti intrerupe live-ul, sa opriti microfonul sau camera frontala, sa deschideti chatul live sau chiar sa opriti live-ul din aceasta bara de instrumente. Faceti clic pe Go Live pentru a incepe fluxul live si un cronometru de trei secunde va incepe apoi inainte de pornirea streaming-ului.

In timp ce YouTube Premium incearca sa obtina abonati, compania a facut cateva alegeri foarte ciudate in ceea ce priveste caracteristicile pe care le are. Una dintre cele mai ciudate omisiuni a fost faptul ca, in ciuda YouTube Premium care permite descarcarea videoclipurilor, nu puteti descarca videoclipuri in rezolutii mai mari de 720p.

 

Potrivit utilizatorilor de pe Reddit, compania incepe in sfarsit sa extinda posibilitatea de a descarca videoclipuri si de a le stoca offline in 1080p. Suportul se desfasoara incet pe magazinele acceptate atat pe Android cat si pe iOS, lucru confirmat de The Verge, care a cerut mai multe detalii. Un purtator de cuvant al companiei a declarat ca va fi disponibil pe „majoritatea magazinelor premium”, adaugand mai multe „in curand”.

YouTube Premium are si alte avantaje, inclusiv YouTube Music Premium, precum si inexistenta reclamelor in videoclipuri. Probabil ca pe viitor, vom putea descarca videoclipuri la rezolutii chiar mai mari, cum ar fi 1440p sau chiar 4K. Deocamdata, 1080p este mai mult decat perfect.

Sursa: androidpolice.com

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.