Android Q este setat sa vina cu un mod intunecat pentru tot sistemul, iar Google a fost ocupat sa-si pregateasca toate aplicatiile. De fapt, multe aplicatii au deja dark mode-ul (modul intunecat). Cea mai recenta aplicatie Google care face ,,albul negru’’ este Google Fit si are, de asemenea, cateva caracteristici noi pentru somn.

Dark mode-ul a devenit un trend in 2019, iar Google a inceput sa-l imbratiseze. Urmatoarea aplicatie care beneficiaza de dark mode este Google Fit, o aplicatie de fitness subestimata care continua sa fie imbunatatita. Fundalul aplicatiei este gri inchis, nu negru pur, iar bara de instrumente de jos este de un gri usor mai deschis. Chiar si vizualizarea hartii cu activitati a fost stilizata cu o tema intunecata. Este un aspect placut, care ar trebui implementat in orice aplicatie.Google foloseste aceasta ocazie pentru a adauga si noi functii pentru somn. De asemenea, puteti asocia aplicatiile sau trackerele de fitness, pe care le utilizati, la Google Fit si puteti vedea graficele impreuna cu celelalte activitati.

Modelele de somn vor fi acum afisate in acelasi timp cu liniile violet care va arata cate ore si intre ce ore dormiti. Nu pare sa prezinte detalii specifice, cum ar fi orele de somn profunde si usoare. Puteti vedea toate aceste informatii de pe ecranul de start atunci cand lansati Google Fit.

Pe de alta parte, dark mode-ul poate fi activat accesand profilul dvs. si selectand Setari. Google abia incepe sa livreze update-ul si spune ca ar trebui sa poti sa-l activezi pana saptamana viitoare.

Sursa: theverge.com

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.