Atari lanseaza o noua consola

Dupa ce s-a raportat la inceputul saptamanii ca cei de la Atari ar parea ca au inceput sa lucreze la o consola noua  si angajarea a noi developeri, acum se pot confirma cele doua zvonuri.

Directorul general al companiei, Fred Shesnais, le-a spus astazi celor de la GamesBeat ca intr-adevar compania favorita a celor mai multi gameri, a inceput sa lucreze la o noua consola de jocuri.In timp ce compania a renuntat sa anunte vreun zvon la evenimentul E3 despre aceasta consola, am reusit sa gasim un video cu cateva zile in urama.

Nu sunt prea multe informatii pentru a ne da seama din video despre ce este vorba, dar din titlul de pe YouTube ““First Look: A brand new Atari product. Years in the making” ar parea a fi o aluzie referitoare la o consola.

Anterior un anunt formal dat la cea mai mare conferinta de jocuri video, ne-a lasat astfel sa ne intrebam daca intr-adevar este ceva in cutie – si daca este o consola sau un sistem de tip emulator – cum este clasicul NES – pentru a juca vechile jocuri favorite de la Atari.Muti chiar s-au intrebat daca teaser-ul de la AtariBox este adevarat sau fals. Chesnais a refuzat s descrie la ce lucreaza Atari, dar acesta a spus ca se bazeaza pe tehnologia PC-urilor.

 

 

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.