Atari lanseaza o noua consola

Dupa ce s-a raportat la inceputul saptamanii ca cei de la Atari ar parea ca au inceput sa lucreze la o consola noua  si angajarea a noi developeri, acum se pot confirma cele doua zvonuri.

Directorul general al companiei, Fred Shesnais, le-a spus astazi celor de la GamesBeat ca intr-adevar compania favorita a celor mai multi gameri, a inceput sa lucreze la o noua consola de jocuri.In timp ce compania a renuntat sa anunte vreun zvon la evenimentul E3 despre aceasta consola, am reusit sa gasim un video cu cateva zile in urama.

Nu sunt prea multe informatii pentru a ne da seama din video despre ce este vorba, dar din titlul de pe YouTube ““First Look: A brand new Atari product. Years in the making” ar parea a fi o aluzie referitoare la o consola.

Anterior un anunt formal dat la cea mai mare conferinta de jocuri video, ne-a lasat astfel sa ne intrebam daca intr-adevar este ceva in cutie – si daca este o consola sau un sistem de tip emulator – cum este clasicul NES – pentru a juca vechile jocuri favorite de la Atari.Muti chiar s-au intrebat daca teaser-ul de la AtariBox este adevarat sau fals. Chesnais a refuzat s descrie la ce lucreaza Atari, dar acesta a spus ca se bazeaza pe tehnologia PC-urilor.

 

 

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.