In trecut au fost multe zvonuri despre al doilea telefon din seria Mi Mix a celor de la Xiaomi. Aceste zvonuri au fost dezvaluite la multe ocazii, iar intr-un final, compania a dezvaluit data finala de lansare a acestui telefon incredibil. Data de lansare este 11 Septembrie. Se spune ca acest telefon nu va avea margini si probabil va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 836 SoC. In afara de toate acestea, telefonul va avea o caracteristica unica de recunoastere faciala 3D. Acum, inainte de lansare, au iesit la iveala imagini din campanii de promovare. In acele imagini a fost dezvaluita si cutia acestuia. Imaginile eu fost dezvaluite de catre Lei Jun, CEO-ul Xiaomi.

Xiaomi

Lei Jun a dezvaluit imaginile, pe reteaua chineza de socializare Weibo. Cutia telefonului este in forma de patrat, iar pe capacul acesteia este afisat un mesaj. Cutia lui Mi Mix 2 are culoare neagra. In cutie se gaseste telefonul, si toate lucrurile din pachetul lui Mi Mix 2. Prin campaniile de promovare, putem vedea un barbat care face o poza, dar in mana acestuia nu se afla nici un telefon. Aceasta poza ne duce cu gandul cum ca acest telefon ar fi total lipsit de margini.

Xiaomi

Pe contul sau personal de Weibo, Lei Jun, mai vorbeste si despre cum compania Xiaomi a reusit sa convinga Google, pentru alegerea altui aspect-ratio decat 16:9, pe care compania dorea sa il adopte. Vreme de 6 luni bune a durat conversatia dintr-e Xiaomi si Google, ca gigantul sa accepte aspectul de 17:9 pe care succesorul lui Mi Mix urmeaza sa il aiba.

Compania Xiaomi, tine lansarea lui Mi Mix 2, cu o zi inainte de lansarea lui iPhone 8, la University of Technology Gymnasium in Beijing. Bazandu-ne pe scurgerile anterioare, al doilea telefon din seria Mi Mix va fi acoperit in proportie de 93% de ecranul acestuia, predecesorul lui Mi Mix 2 avnad suprafata in proportie 91.3% acoperita de ecran.

Lasa un comentariu

9 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.