WhatsApp pare să planifice adăugarea modului Picture-in-Picture la clientul Web, la câteva luni după ce funcția a fost lansată pe dispozitive mobile din întreaga lume. Caracteristica Web WhatsApp va fi lansată cu o actualizare viitoare, despre care se spune că adaugă o opțiune pentru utilizatori de a răspunde la mesaje privat în mesaje de grup. Deocamdată, funcția nu este disponibilă pentru descărcare, dar poate fi lansată în curând. La începutul acestei luni, sa constatat că pentru WhatsApp sunt incluse setările “Grupuri restricționate” pentru a ajuta administratorii să restricționeze membrii grupului să trimită mesaje text, fotografii, video, GIF-uri, documente sau mesaje vocale.

Modul Web Picture-in-Picture
Potrivit unui scurt raport al WABetaInfo, care este o sursă populară pentru caracteristicile neautorizate WhatsApp, compania a trimis versiunea 0.2.7315 a clientului său Web care include cele două noi caracteristici. Primul din serie este modul Picture-in-Picture, care permite utilizatorilor să vizioneze videoclipuri într-un ecran pop-up separat, care include comenzi cum ar fi un buton de redare / pauză, un controler de volum și un cursor de timp. O nouă pictogramă permite apariția conținutului video imagine în imagine într-un nou ecran pentru a vă permite să continuați conversația sau orice altă lucrare pe ecranul existent. Noua funcție video centric pare să funcționeze similar cu modul Picture-in-Picture disponibil în versiunile mobile ale WhatsApp care a fost lansat în septembrie.

WhatsApp – raspunsul privat
Alături de noul mod, actualizarea informațiilor despre WhatsApp Web include opțiunea “Răspundere privată”, care vă permite să comunicați în mod privat cu unul dintre membrii grupului. Ca pe captura de ecran oferită de cei de la WABetaInfo, noua opțiune va fi disponibilă alături de opțiunile existente “Răspundeți” și “Redirecționați mesajul” și veți cita mesajul de grup alături de mesajul dvs. privat. Este de așteptat ca noua abilitate de a trimite în mod privat mesaje către membrii grupului va începe, de asemenea, în curând pentru Android / iOS.

Caracteristicile menționate nu sunt disponibile în prezent pe Webul WhatsApp, dar este probabil să apară live pe interfața Web în viitorul apropiat.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.