Data lansarii noului iPhone a aparut pe internet. Daca un comentariu al presedintelui SoftBank, Ken Miyauchi, este vreo indicatie, Apple va incepe sa vanda modelele de iPhone din 2019 pe 20 septembrie. Daca aceasta data de lansare este intr-adevar adevarata, un raport online speculeaza ca s-ar putea sa vedem anuntul oficial pentru evenimentul de lansare pe 10 septembrie, urmat. prin disponibilitatea precomenzilor pe 13 septembrie.

Intre timp, analistul Apple Ming-Chi Kuo a spus ca, din punctul sau de vedere, tarifele nu vor afecta preturile produselor Apple din SUA. Pe de alta parte, Kuo a prezis ca modelele iPhone din 2021 vor incorpora atat functii Touch ID, cat si functii Face ID.

In ceea ce priveste data lansarii pe 20 septembrie a modelelor iPhone din 2019, Miyauchi de la SoftBank pare sa fi dezvaluit accidental data disponibilitatii pe piata a modelelor iPhone 11. Potrivit unui raport al Macotakara.jp, intr-o conversatie cu mass-media japoneza, Miyauchi a dezvaluit din greseala ca modelele de iPhone din 2019 vor putea fi achizitionate de pe 20 septembrie.

Cu toate acestea, el a dat inapoi, spunand ca nu stie cand va aparea noul iPhone. Deoarece SoftBank este unul dintre operatorii de telecomunicatii din Japonia care vinde modele de iPhone, nu este greu de crezut ca Miyauchi ar avea informatii in avans despre planurile de lansare ale Apple.

Pe baza datei de lansare din 20 septembrie, 9to5Mac speculeaza ca Apple ar putea dezvalui noile iPhone-uri pe 10 septembrie, precomenzile urmand sa inceapa pe 13 septembrie, cu o saptamana inainte de lansarea din 20 septembrie. Aceasta speculatie se bazeaza pe data de lansare de anul trecut a noilor iPhone-uri, insa nu se stie daca Apple va urma aceeasi traditie.

Trecand la comentariile lui Kuo despre tarifele si preturile hardware-ului Apple, Ming-Chi Kuo a declarat intr-o nota a investitorilor ca din punctul sau de vedere „tariful ar putea sa nu afecteze preturile produselor hardware Apple” din Statele Unite. Saptamana trecuta, presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat o noua serie de tarife pentru China, despre care se crede ca ar avea un impact asupra produselor Apple.

Kuo spune ca Apple va absorbi probabil costuri suplimentare pe termen scurt, iar pe termen lung, compania va folosi facilitatile de productie din afara Chinei pentru a satisface cererea americana.

Intr-o notă separată pentru investitori, Kuo a prezis ca Apple va readuce Touch ID-ul pe modele de iPhone in 2021. El considera ca modelele iPhone din 2021 vor avea atat Face ID-ul, cat si Touch ID-ul sub ecran.

Sursa: gadgets.ndtv.com

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.