Twitter a avut niște noutăți pentru utilizatorii Mac înainte de week-end – este o ucidere a aplicației Mac. Aplicația Twitter pentru Mac nu mai este disponibilă pentru descărcare. Compania de rețele de socializare a declarat că mișcarea a fost o ofertă pentru a oferi o experiență mai uniformă între platforme și a subliniat utilizatorii Mac, pentru interfața Web bazată pe browser. Miscarea asculta deciziile lui Twitter pentru platforma Windows, de unde si-a retras ambele aplicatii Twitter si TweetDeck.

Compania cu sediul în San Francisco a făcut anunțul de apăsare a aplicației Twitter pentru Mac într-un tweet de la “mânerul” său, TwitterSupport, spunând că își raționalizează resursele. A adăugat că aplicația Twitter pentru Mac nu va mai fi acceptată în 30 de zile. Cu tendința stabilită spre interfața Web de pe platformele PC, Twitter poate ucide și TweetDeck pentru aplicația Mac în curând.

Desigur, mulți utilizatori au ajuns la platforma de micro-blogging pentru a-și exprima indignarea sau uimirea față de decizie, dar pentru alții nu a venit atât de surprinzător, compania oferind în cel mai bun caz suportul intermitent pentru Twitter pentru Mac.

“Ne concentrăm eforturile asupra unei experiențe minunate pe Twitter, care este consistentă între platforme. Deci, începând de astăzi, aplicația Twitter pentru Mac nu va mai fi disponibilă pentru descărcare, iar în 30 de zile nu va mai fi acceptată “, scrie TwitterSupport. “Pentru întreaga experiență Twitter pe Mac, vizitați Twitter pe Web”, au mai adaugat acestia.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.