O nouă variantă a smartphone-ului Nokia 8 cu memorie de 6GB RAM și stocare internă de 128 GB, a fost pus în vânzare în Finlanda, sugerând că compania intenționează să-și îmbunătățească în continuare oferta de top, luptând impotriva celor de la OnePlus, Xiaomi și Samsung.

Înainte de disponibilitatea acestei noi variante, configurația Nokia 8 a avut 4GB de memorie RAM și 64GB de memorie interna. Nu a fost imediat clar dacă Nokia intenționează să lanseze această nouă variantă în afara pieței din Finlanda. Pe piețe precum India, de exemplu, Nokia 8 cu 4GB de RAM este modelul de vârf al companiei încă de la revenirea sa pe piață de către HMD Global.

Modelul Nokia 8 cu memorie de 6GB RAM a fost trimis la retailerii ADN și Verkkokauppa, potrivit anunțurilor pe ambele site-uri web de comerț electronic. Această variantă este estimată la 649,99 EUR. Comercianții au lăsat clienții să plătească în rate lunare pentru ușurință financiară. Ambii comercianți spun că vor expedia dispozitivul până la data de 19 octombrie.

Noua ofertă Nokia 8 a companiei HMD Global a fost speculată de ceva timp. Luna trecută, un model Nokia 8 cu memorie RAM de 6 GB și stocare de 128 GB a fost văzut pe site-ul Web al FCC, sugerând că Nokia intenționează să lanseze această variantă pe piața americană. Dacă se întâmplă acest lucru, se poate spera că acest model va fi lansat în mai multe locuri. În special, un raport recent a indicat că HMD va lansa un nou telefon în SUA și nu va aduce deloc Nokia 8 acolo.

Nokia 8 a fost lansat luna trecută în India. Telefonul are un display QHD de 5,3 inci, cu o rezoluție a ecranului de 1440×2560 pixeli. Acesta este alimentat de un Snapdragon 835 SoC, și găzduiește, de asemenea, o configurație dublă a camerei din spate cu două camere de 13 megapixeli. De asemenea, are si stabilizare optica. Pe partea din față, există o cameră foto spate de 13 megapixeli.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.