Verizon a cumparat Straight Path Communications pentru fabuloasa suma de 3,1 miliarde de dolari,iar acum vor sa isi construiasca propria retea 5G la cele mai inalte frecvente posibile.Gigantul de comunicati si-a infrant rivalul,AT&T,care oferea pentru cumpararea Straight Path Communications suma de 1,6 miliarde de dolari.

Cei de la AT&T intentionau sa cumpere Straight Path Communications luna trecuta,fapt care a determinat un razboi de licitatii intre cei doi giganti de comunicatii.Cumpararea Straight Path le ofera celor de la Verizon accesul lansarii noii retele 5G de-a lungul Statelor Uite,ceea ce face o achizitie uitila la inceput.Expertii au spus ca pe viitor,proporietarului companiei i se poate acorda si mai multa frecventa in licitatiile urmatoare cu FCC(Federal Communications Commission),urmand ca Verizon sa aiba acces la o latime de banda de 39Ghz.

Cei de la Straight Path Communications au asigurat in urma cu 15 ani o bucata semnificativa din spectrul wireless.Dar totusi,ei aveau doar noua angajati incepand cu luna octombrie a anului trecut.Nereusind sa construiasca o retea de internet functionabila,cei de la FCC au amendat compania cu 100 milioane de dolari.Daca cei de la Straight Path Communications gaseau cumparator amenda se reducea la 15 milioane de dolari plus 20% din vanzarile de licente.

sursa: theverge.com

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut! Numele meu este Alex si sunt un simplu pustan care este atras de tehnologie.Cum sunt si cei mai multi dintre noi.Consider ca tehnologia este
ceva de viitor si care nu o sa se termine niciodata.Ba chiar se va gasi ceva nou de fiecare data.Pot spune ca toata lumea care are un PC/telefon/tableta etc. si o conexiune stabila la internet are acces la informatii din domeniul tehnologiei si nu numai.Asa ca ce mai stati ?
DOCUMENTATI-VA !!!

Related Posts