In aceasta saptamana Samsung a actualizat browser-ul de internet pentru Android, facand-ul mai rapid si mai eficient.

Cea mai recenta versiune a browser-ului de internet al celor de la Samsung (versiunea 7.2) foloseste un motor avansat – Chromium M59 – oferind astfel o experienta mai rapida de navigare si o grafica imbunatatita in jocurile online.

Noul browser de internet de la Samsung ofera navigare protejata (alerteaza utilizatorii atunci cand viziteaza site-uri care incearca sa fure informatii sau sa instaleze programe malware) si diferite imbunatatiri ale interfatei (inclusiv o pictograma “Adaugati la ecranul principal” pentru aplicatii web si un mod de citire pentru articole de stiri). In plus, comutarea tab-urilor a fost optimizata si este acum mai eficienta pe dispozitivele low-end cu 1 GB RAM sau mai putin.

In prezent, aceste noutati sunt disponibile numai in versiunea beta a browser-ului de internet Samsung. Presupunem ca versiunea finala va fi lansata curand. Atat versiunea beta cat si versiunea clasica a browser-ului sunt disponibile pentru descarcare gratuita pe Google Play (versiunea beta/versiunea clasica).

Dupa cum probabil stiti, nu aveti nevoie neaparat de un telefon Samsung pentru a utiliza acest Browser de internet. Puteti instala browser-ul pe aproape orice dispozitiv mobil care ruleaza Android 5.0 sau o versiune ulterioara.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.