Inainte de Halloween, Instagram a adăugat un format îmbunătățit de cameră numit Superzoom, care vă ajută să vă dramatizați videoclipurile. Serviciul de împărtășire a fotografiilor a adus, de asemenea, o listă a filtrelor și a autocolantelor de față care vor fi disponibile până la 1 noiembrie. Noile caracteristici sunt deja disponibile pentru dispozitive Android și iOS cu Instagram versiunea 20.0, care se află deja în App Store și Google Play.

În primul rând, în lista noilor actualizări pe care le-a primit aplicația Instagram pentru Android și iOS, este caracteristica Superzoom, care va permite adăugarea unor distracții la videoclipul dvs. simplu, împreună cu un sunet de fundal dramatic. Puteți opta pentru noul format al camerei atingând opțiunea Superzoom – lângă Boomerang – sub butonul de înregistrare. Odată ce ați activat, trebuie doar să atingeți butonul declanșator pentru a adăuga un efect de zoom automat de 3 secunde, cu efect muzical în clipuri. Puteți utiliza camera frontală sau din spate pentru a adăuga efectul ultrazoom la fotografii, iar funcția poate fi aplicată chiar și videoclipurilor pe care doriți să le distribuiți în mesaje directe.

Caracteristica Superzoom este o extensie a Boomerang, care a fost debutată ca aplicație nativă în 2015 și a ajuns în cele din urmă ca o caracteristică a aplicației Instagram în noiembrie 2016. A fost introdusă pentru a permite utilizatorilor să creeze videoclipuri în mișcare – o mișcare competitivă rivalului Snapchat.

Instagram a adăugat în plus filtrele de față care vă permit să vă transformați fața sau una dintre fețele celor dragi într-un zombie, vampir, vrajitoare care zboară sau o ascundeți în ceață misterioasă pentru a sărbători ziua cu groază. De asemenea, există autocolante de Halloween pe care le puteți adăuga la fotografiile și videoclipurile existente.

În septembrie, Instagram a anunțat că a atins nivelul de referință de 800 de milioane de utilizatori. Serviciul deținut de Facebook are o bază de 500 de milioane de utilizatori zilnic activi care trebuie să fie deserviți cu noi caracteristici – ca cele mai recente – pentru a-și continua angajamentele.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.