Uber, vineri, a anunțat noi caracteristici de siguranță pentru serviciul său în Marea Britanie, deoarece se opune retragerii licenței sale în Londra.
Serviciul, care are aproximativ 40 000 de șoferi la Londra, și-a pierdut permisul de a-și raporta infracțiunile grave și controalele criminale pentru șoferi, dar este autorizat să opereze în capitală până la apelul care urmează să fie audiat în cursul acestui an .

Uber va face acum “pro-activ” rapoarte de incidente grave, legate de o “excursie” la poliție, în loc să încurajeze persoanele să contacteze autoritățile înșiși, potrivit unei declarații de pe site-ul său.

De luna viitoare, pasagerii vor primi, de asemenea, numărul de permis de conducere în confirmarea rezervării, ceea ce înseamnă că pasagerii pot avea mai ușor probleme cu autoritatea competentă pentru acordarea licențelor.

Aplicația a limitat deja numărul de ore în care șoferii săi pot lucra în Marea Britanie în încercarea de a spori siguranța după critici grele ale practicilor sale de afaceri și va înființa o linie de asistență telefonică 24/7 pentru pasageri și șoferi.

“Suntem hotărâți să schimbăm modul în care facem afaceri, așa că vom continua să ascultăm și să planificăm alte îmbunătățiri în lunile următoare”, a spus Uber.
Autoritatea de transport din Londra a declarat, în septembrie, că nu va reînnoi licența companiei, apelul urmând a fi audiat în mai sau în iunie.

Lasa un comentariu

About The Author

Redactor & Junior SEO

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.