Swipe Elite Dual a fost lansat în India cu o configurație duală a camerei spate, la un preț de 230 de lei. Noul smartphone va intra în vânzare exclusiv prin Shopclues începând cu data de 8 martie, joi. Acesta vine în opțiuni de culoare Negru, Auriu și Argint. Swipe Technologies a colaborat în plus cu Reliance Jio pentru a oferi “Oferta Jio de fotbal” cu noul telefon din seria Elite.

Specificatii
Modelul dual-SIM Swipe Elite Dual rulează Android 7.1.1 Nougat și este dotat cu un display de 5 inch care are un panou de sticlă rezistent la zgâriere. Sub capota, există un MediaTek SoC, împreună cu patru nuclee la o viteză de 1,3GHz, cuplat cu 1GB de RAM. Setarea duală a camerei din spate a modelului Elite Dual include un senzor de imagine autofocus primar de 8 megapixeli și un senzor de imagine secundar de 2 megapixeli. De asemenea, în față există un senzor de cameră de 5 megapixeli. Ambele părți au module cu LED-uri flash.

Swipe a adaugat 8 GB de stocare încorporată pe Elite Dual, cu suport pentru extinderea prin card microSD (până la 64 GB). Telefonul are 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, GPS / A-GPS, Micro-USB și o mufă audio de 3.5 mm. În plus, acesta este dotat cu o baterie de 3000 mAh.

“Ținând cont de cerințele și nevoile publicului și de cele mai recente tendințe, suntem bucuroși să aducem Elite Dual la un pret accesibil. Prevăzând că Swipe va aduce o schimbare pe piața fotografiei mobile din India, lansând cel mult la prețuri accesibile, smartphone-uri dual camera “, a declarat Shripal Gandhi, fondator și CEO, Swipe Technologies, într-o declarație.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.