Seria de laptopuri HP Spectre din India a primit o reîmprospătare, marți, după ce compania a anunțat lansarea modelului de generație urmatoare, Specter x360. Prețul noului model HP Spectre x360 începe de la 1.450 de euro pentru varianta cu procesor Core i5 și merge până la 1.965 de euro pentru opțiunea Core i7. Noul laptop va fi disponibil prin intermediul magazinului online HP India, precum și al punctelor de vânzare offline.

HP spune că noul laptop Specter x360 este unul dintre cele mai subțiri notebook-uri convertibile de pe piață și cântărește 1.26kg. Compania susține că designul este mai înclinat cu noul model, care are un corp din aluminiu prelucrat CNC și vine în culoarea Dark Ash Silver cu accente de cupru.

Ecranul de 13,3 inchi are rezoluție full HD (1980×1020 pixeli) și protecție Gorilla Glass, precum și rame micro-margine pe laturi. Rulează cea de-a opta generație de procesoare Intel Core (opțiuni i5 sau i7), cu până la 16 GB de LPDDR3 RAM. Pentru stocare, cumpărătorii pot opta pentru până la 512 GB PCIe SSD. Durata de viață a bateriei noului laptop HP Spectre x360 este de pana la 16,5 ore.

Pentru securitate, HP a inclus un cititor de amprentă digitală, o opțiune integrată de ecran integrat Sure View și o cameră cu infraroșu Wide Vision pentru recunoașterea feței. Noile modele Spectre sunt livrate împreună cu un stilou digital Windows Certified pentru o experiență naturală de desen și scriere pe ecran; cu 15 secunde de încărcare, stiloul poate livra până la 198 de minute de utilizare.

Vickram Bedi, Senior Director – Personal Systems, HP India, a declarat: “Portofoliul nostru Spectre redefinește segmentul premium PC, oferind experiențe unice pentru utilizatori, care inspiră creativitatea și deblochează oportunități nelimitate pentru a aduce idei incredibile la viață, să depună eforturi pentru a găsi modalități noi și interesante de a stimula impulsul pe piața de PC-uri premium “.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.