iPhone 8 va avea un display diferit daca zvonurile se vor dovedi a fi adevarate. Compania Americana a comandat deja 70 milioane de display-uri OLED de la SAMSUNG

Momentan la nivel de zvon, se pare ca Apple a comandat deja 70 milione de unitati display OLED de la Samsung, ceea ce inseamna ca iPhone 8 este mai aprope de a avea o forma finala.

Cea mai recenta stire de tip zvon vine de la o sursa din interiorul companiei Apple care afirma ca au fost comandate un numar de 70 miloane de display-uri de la Samsung, dintr-un total de 95 milioane ce reprezinta a fi varianta de backup in cazul in care comenzile despasesc asteptarile. Afirmatia a fost facuta de directorul companiei IHS, David Hsieh.

In cadrul aceleasi declaratii facute de David Hsieh au fost relatate mai multe informatii despre viitorul iPhone, printre care si cea conform careia noul model va beneficia de un sistem de identificare pe baza de touch ce va fi amplasat pe spatele telefonului.

Cand va fi lansat noul iPhone 8?
In acest moment nu exista niciun indiciu despre posibila data de lansare a noul iPhone 8, insa la nivel de zvon se vehiculeaza ca cel mai probabil Apple va lansa 3 modele de iPhone 8 in toamna acestui an. Doua dintre ele vor avea ecran LCD normal, unul va fi catalogat drept premium si va avea o versiune de ecran curbat de tip OLED. Astfel, daca este sa analiam informatiile de pana acum ar trebui sa ne asteptam la o varianta mai ieftina a modelului care se va vinde foarte bine.

O alta sursa, Nikkei Asian Review afirma ca doua dintre telefoane vor avea display-uri din cristale lichide si un ecran intre 4.7 inch – 5.5, in timp ce varianta premium va avea display de 5.2 inch. Tot din aceeasi sursa aflam ca toate cele 3 viitoare iPhone-uri vor veni cu incarcare wirless si vor fi rezistente la apa, iar cel putin unul din ele, probabil el premium, va avea integrat senzor 3D cu posibilitatea de recunoastere faciala.

Va vom tine la curent cu noi informatii in ceea ce priveste noul iPhone 8, iar ori de cate ori vam afla informatii noi vom actualiza articolul.

Sursa: stirizilnic.ro | mashable.com

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.