Extindând portofoliul său de stații de lucru mobile și notebook-uri de afaceri, HP a lansat miercuri, trei dispozitive din seria EliteBook și două dispozitive din seria ZBook.

HP EliteBook 830 G5, EliteBook 840 G5 și EliteBook 850 G5 sunt disponibile la un preț de pornire al 5.600 de lei, 5.500 de lei și 5.600 de lei, respectiv, în timp ce atât HP ZBook 14U cât și HP ZBook 15U vor fi disponibile în luna aprilie la un preț de pornire de 5.600 de lei.

“Jocul s-a schimbat și dispozitivele standard emise de corporații din trecut nu mai răspund nevoilor forței de muncă a viitorului, în special în rândul profesioniștilor”, a declarat Vickram Bedi, Senior Director, Personal Systems, HP India. afirmație.

“Noile noastre soluții EliteBook și ZBook stabilesc noi standarde pentru design, performanță și funcționalitate. Fie că este vorba de cele mai subțiri din lume, fie de cele mai robuste caracteristici de securitate ale industriei, HP redefinește experiența PC-ului comercial”, a adăugat Bedi.

Seria HP EliteBook 800 este primul dintre notebook-urile de business ale companiei care oferă procesoarele Intel Core vPro de generația a 8-a, cu o durată de viață de până la 15 ore a bateriei HP Fast Charge care poate încărca 50% din baterie în 30 de minute.

Stațiile de lucru mobile HP ZBook 14u G5 și ZBook 15u G5 au funcția HP Sure View pentru o mai mare confidențialitate a utilizatorilor și a datelor pentru profesioniștii mobili tehnici și sunt primele stații de lucru mobile din lume cu un ecran integrat de confidențialitate.

Ambele stații de lucru mobile dispun de procesoare Intel Core Quad-core de generație a VIII-a cu tehnologie vPro și grafică AMD Radeon Pro pentru performanță rapidă și fiabilă.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.