HP India lansează, luni, soluțiile și serviciile sale de realitate comercială (VR) – inclusiv primul PC VR profesionist care poate fi purtat pe piață – pentru întreprinderile din țară.

PC-ul și majoritatea de imprimare au lansat stația de lucru HP ZBook 17 la un preț de pornire de 9.500 lei, HP EliteDesk 800 G3 la 4.200 lei și HP Z VR la 18.700 lei.

“Realizarea celor mai bune tehnologii VR necesită o relație de colaborare între clienți și parteneri” HP leagă puternice soluții comerciale VR pentru a reinventa viitorul și a crea un portofoliu unic de dispozitive comerciale VR “, a declarat Vickram Bedi, Senior Director, Personal Systems, HP India, a spus într-o declarație.

Soluțiile și serviciile comerciale VR oferă afacerilor asistență în proiectarea produselor, arhitectură, asistență medicală, formare profesională în primul rând, auto și divertisment.

Soluția de rucsac HP Z VR permite utilizatorilor să se mute și să mențină imersiunea totală, cu performanțe vizuale ridicate și capabilități de andocare care o transformă într-o experiență PC ușor de gestionat și puternică.

“Întreprinderile pot utiliza VR pentru a oferi instruire simulată sigură și eficientă în medii periculoase, în pregătirea medicală sau în operațiunile de echipamente grele / mari”, a spus HP.

Stația de lucru mobilă HP ZBook 17 promite putere și performanță și poate fi configurată cu soluții optime de putere și grafică pentru a aduce la viață viața VR într-o experiență ultra-netedă de 90-FPS VR.

HP EliteDesk 800 G3 – un calculator certificat VR – are un șasiu redus cu 26% mai mic pentru locul de muncă modern.

“Este ideal pentru companiile care doresc să-și dovedească tehnologia în viitor și să dea capacități de ultimă oră”, a spus compania.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.