HP India lansează, luni, soluțiile și serviciile sale de realitate comercială (VR) – inclusiv primul PC VR profesionist care poate fi purtat pe piață – pentru întreprinderile din țară.

PC-ul și majoritatea de imprimare au lansat stația de lucru HP ZBook 17 la un preț de pornire de 9.500 lei, HP EliteDesk 800 G3 la 4.200 lei și HP Z VR la 18.700 lei.

“Realizarea celor mai bune tehnologii VR necesită o relație de colaborare între clienți și parteneri” HP leagă puternice soluții comerciale VR pentru a reinventa viitorul și a crea un portofoliu unic de dispozitive comerciale VR “, a declarat Vickram Bedi, Senior Director, Personal Systems, HP India, a spus într-o declarație.

Soluțiile și serviciile comerciale VR oferă afacerilor asistență în proiectarea produselor, arhitectură, asistență medicală, formare profesională în primul rând, auto și divertisment.

Soluția de rucsac HP Z VR permite utilizatorilor să se mute și să mențină imersiunea totală, cu performanțe vizuale ridicate și capabilități de andocare care o transformă într-o experiență PC ușor de gestionat și puternică.

“Întreprinderile pot utiliza VR pentru a oferi instruire simulată sigură și eficientă în medii periculoase, în pregătirea medicală sau în operațiunile de echipamente grele / mari”, a spus HP.

Stația de lucru mobilă HP ZBook 17 promite putere și performanță și poate fi configurată cu soluții optime de putere și grafică pentru a aduce la viață viața VR într-o experiență ultra-netedă de 90-FPS VR.

HP EliteDesk 800 G3 – un calculator certificat VR – are un șasiu redus cu 26% mai mic pentru locul de muncă modern.

“Este ideal pentru companiile care doresc să-și dovedească tehnologia în viitor și să dea capacități de ultimă oră”, a spus compania.

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.