Anuntat inca de la inceputul anului, noua generatie de procesoare Intel este deja disponibila pentru consumatori. HP a anuntat ca are deja in piata laptop-uri echipate cu procesoare Intel din generatia a 8-a.

In acest moment, pe site-ul oficial Intel, sunt informatii conform carora pana in acest moment au fost lansate urmatorele procesoare:

i3 – doar desktop (i3-8350K si i3-8100)
i5 – doar mobile (i5-8350U si i5-8250U)
i7 – doar mobile (i7-8650U si i7-8550U)

Asadar, la aceasta ora, conform informatiilor oficiale, avem procesoare intel din generatia a 8-a pentru desktop, doar i3 si pentru mobile/laptop i5 si i7. Deci, inca nu avem toata gama de procesoare Desktop/Mobile lansata pana in acest moment.

Pregatiti de putere de procesare? Generatia a 8-a Intel este aici.
Cea de-a 8-a generatie de procesoare intel este acum la dispozitia utilizatorilor si ofera cu pana la 40% mai multa putere de procesare fata de generatia anterioara. Intel spune ca sunt cele mai puternice procesoare lansate pana acum de ei din gama consummer si ca includ tehnologii ca: video 4K Ultra HD, grafica gaming avansata si realitatea virtuala (VR).

HP

Alte lucruri interesante de care mai trebuie sa tinem cont cand vine vorba de noua generatie de procesoare Intel este ca la aceasta editie avem imbunatatiri in ceea ce priveste performanta si anume:

– pana la 28% mai buna performanta in web browsing;
– pana la 48% mai multa viteza in crearea de continut in multitasking;
– pana la 28% mai multa viteza in editare foto.

In Romania, doar eMAG vinde la aceasta ora laptopuri echipate cu noua generatie de procesoare intel din gama de notebook-uri Dell. O lista cu laptopuri Dell cu procesoare Intel Core i7 Generatia a 8-a gasiti aici

Nu stim nimic despre lansarea variantelor pentru Desktop, dar se pare ca noile inforamtii indica faptul ca lansarea gamei de procesoare i7 pentru Desktop o sa aiba loc la inceputul anului viitor. Pana atunci ne ramane doar optiunea de testare procesoare care vin echipate pe device-urile mobile.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.