Mafia 3 lansare oficiala in Romania

Mai sunt 3 zile pana la lansarea oficiala a jocului MAFIA III, iar asteptarea este din ce in ce mai apasatoare, mai ales in conditiile in care producatorii au lansat multe clipuri video si gameplay-uri in care a aratat cat de spectaculos va fi jocul.

Probabil cel mai asteptat joc de actiune de tip Open World din acest an, MAFIA III va veni atat in versiune PC, cat si in versiuni pentru console: PlayStation 4 si Xbox One.

Iubitor al intregii serii produse de 2K Czech (2K Games), astept lansarea jocului cu nerabdare chiar din 2010, anul in care a fost lansat Mafia 2. Cred ca tot weekendul urmator o sa il petrec jucand MAFIA III si scriind review-uri si impresii despre storyline, gameplay si grafica. Sper sa imi mearga bine pe laptopul meu care are: i7-4720HQ, 8GB RAM, NVIDIA GF GTX950M si SSD 128 GB, dar oricum o sa revin cu impresii…

Cum a aparut jocul Mafia?
Pentru cei care nu stiu Studioul Hangar 13 a fost fondat în 2014 de catre 2K Games, iar Mafia 3 va fi primul lor joc. Precedentele doua versiuni de jocuri Mafia au fost dezvoltate de Illusion Softworks, care urma sa devină mai tarziu 2K Czech, ca mai apoi totul sa ajunga sub forma actuala de 2K Games.

Unde va fi lansat Mafia 3 in Romania?
Media Galaxy a anuntat inca de la inceputul acestei saptamani prin intermediul unui comunicat de presa ca va lansa in premiera MAFIA III in magazinul Media Galaxy din Bucuresti Orhideea. Eu unul am vazut un anunt sponsorizat pe facebook si am zis ca nu trebuie sa lipsesc de la eveniment, asa ca voi merge la lansare.

Lansare: 7 Octombrie 2016
Ora: 18:00-21:00
Locatie: Media Galaxy Orhideea Bucuresti

mafia-3-gameplay

Reprezentantii retailerului invita cu acasta ocazie pe toti iubitorii si pasionatii de gaming sa participe la lansarea jocului Mafia 3 unde ii asteapta concursuri cu premii si multe alte surprize pregatite special pentru cei care participa la eveniment.

Ce premii va oferi Media Galaxy la lansarea Mafia 3?

1 x Consolă PlayStation 4 Slim 500 GB
1 x Bundle gaming Razer RAZER Cynosa Pro + Deathadder 2000
1 x Jocul Mafia III (3) PS4 x 2
1 x Jocul Mafia III (3) PC x 2
1 x Gamepad Logitech F310 x 3
1 x Gamepad wireless NATEC Genesis PV58 x 3

Jocul poate fi precomandat atat la Media Galaxy si Altex cat si la eMAG si alti retaileri din Romania si costa 189 Lei.

mafia334

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.