Smartphone Nokia cu Android ar putea fi lansat la MWC 2017

Nokia is coming Back! Cunoscutul producator finlandez de telefoane a confirmat in presa internationala ca va participa la MWC 2017 si ar putea lansa primul Smartphone Nokia cu Android. Planul Nokia pe termen mediu este sa produca telefoane si tablete in urmatorii 10 ani, fapt atestat de licenta comerciala obtinuta la HMD Global.

Primul telefon produs de HMD Global ar fi trebuit anuntat in cursul acestui, insa este greu de crezut ca pana la sfarsitul acestui an putem vedea primul telefon in magazine. Cu toate acestea, asteptam sa vedem primele telefoane sau noile telefoane Nokia incepand cu prima parte a anului 2017 sau chiar la Mobile World Congress care va avea loc la sfarsitul lunii februarie la Barcelona.

Noile device-uri Nokia vor fi construite in parteneriat cu Foxconn si de HMD Global, compania finlandeza din spatele brandului Nokia. Conform go4it.ro, planurile Nokia pentru 2017 au in centrul atentiei imbunatatirea pozitie in piata de dispozitive pentru realitatea virtuala prin dezvoltarea unui model de camera video ca filmeaza la 360 grade, dezvoltarea brandului in segmentul de monitorizare digitala a sanatatii si largirea portofoliului de brevete in domeniul mobil, auto si alte dispozitive electronice.

nokia-roadmap

Conform acestor specificatii tehnice, se zvoneste ca dispozitivele ce urmeaza a fi lansate de Nokia vor fi incadrate in categoria mid-range si high-end, lipsind modele entry-level. Pana la urma Nokia si-a construit numele cu telefoane ieftine din categoria entry-level, insa de data acesta se pare ca vor miza pe celelalte segmente.

Din informatiile existente in acest moment, Nokia va merge pe echipari cu chipset-uri Qualcomm si display-uri OLED ce vor avea rezolutii mari. Cel mai probabil, noile smartphone-uri Nokia vor excela si la capitolul camera foto sau cel putin asa ne place sa credem in contextul in care in perioada de glorie a Nokia, telefoanele erau echipate cu cele mai performante camere foto de la vremea aceea.

Asadar, nu ne ramane decat sa asteptam cat mai multe detalii despre noile telefoane Nokia pe care probabil le vom primi in apropierea evenimentului la care Nokia si-a anuntat deja participarea si anme MWC 2017, ce va avea loc ca de obicei la Barcelona pe data de 27 februarie.

Sursa foto: www.androidauthority.com

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Marian Calinescu

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.