Samsung Electronics și Disney au anunțat, vineri, disponibilitatea de noi personaje Disney pe caracteristica AR Emoji a lansat recent Galaxy S9 și Galaxy S9 +. Începând cu 16 martie, care coincid cu disponibilitatea globală pe piețele de lansare, utilizatorii celor două telefoane mobile vor putea accesa Mickey Mouse și Minnie Mouse – ca avatare – pentru a crea mesaje personalizate direct din modul AR Emoji din aplicația camerei.

“Prin extinderea personajelor și a povestilor noastre la noi platforme digitale, noi creăm experiențe zilnice Disney oriunde merge publicul nostru și suntem capabili să atragem noi generații de fani. Disney AR Emojis oferă o abordare inovatoare a conținutului pentru Galaxy S9 și Galaxy S9 + și o modalitate amuzantă de a aduce magie mesajelor “, a spus John Love, vicepreședinte, Apps la Disney Consumer Products și Interactive Media.

AR Emoji este cea mai recentă versiune a software-ului Samsung pentru gama sa pilot. Considerat a fi o apariție pe caracteristica Apple Animoji văzută pe iPhone X, AR Emoji are o abordare diferită față de caracterele personalizate: cartografiază caracteristicile faciale și creează avatare pentru fiecare utilizator. AR Emoji folosește recunoașterea facială și învățarea automată pentru a cartografia peste 10 caracteristici faciale și pentru a crea o replică 3D.

“Cu mai mult de 6 miliarde de emojis trimise zilnic, scopul nostru de a dezvolta AR Emoji a fost acela de a oferi o modalitate distractivă și interesantă de a comunica. Știam că nu este cu cine să lucrăm mai bine decât Disney – creator al unora dintre cele mai iubite caractere din istorie – pentru a face AR Emojis cele mai fericite chipuri de pe pământ și pentru a le oferi utilizatorilor accesul la cele mai populare personaje pentru a le împărtăși prietenilor de pe platforme “, a declarat Younghee Lee, CMO și vicepreședinte executiv Samsung Electronics.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.