Xiaomi Redmi 5 și Redmi 5 Plus urmează să fie lansate joi în China. Înainte de această lansare, purtătorul de cuvânt al companiei Xiaomi, Donovan Sung, a împărtășit patru imagini ale smartphone-urilor pe Twitter, oferindu-ne o previzualizare. Imaginile dezvăluie designul modelelor Redmi 5 și Redmi 5 Plus, care pot fi văzute la afișaje de 18: 9, fără butoane capacitive hardware și un senzor de amprentă spate. Pentru a reaminti, saptamana trecuta, Redmi 5 a fost reperat pe site-ul chinez de certificare a telecomunicatiilor TENAA, iar daca listarea este corecta, avem o idee corecta cu privire la specificatiile smartphone-ului. Prețul său a fost, de asemenea, scurs într-un raport separat.

Se pare că nu există nicio diferență vizibilă între design. Dimpotrivă, diferențele pot fi prevăzute în specificații.

Încă o dată, după cum am menționat, alături de anunțul de lansare de săptămâna trecută, Xiaomi Redmi 5 a fost reperat pe site-ul autorității chineze de certificare a telecomunicațiilor TENAA. Telefonul inteligent este listat la un ecran HD de 5,7 inci (720×1440 pixeli) cu aspect de 18: 9 și, ca și altul fără afișaj, ne putem aștepta la un factor de telefon mult mai mic în raport cu dimensiunea afișată, în comparație cu ceea ce vedem la tradiționalul 16 : 9.

Lista TENAA arată, de asemenea, ceea ce se crede a fi Redmi 5, ca funcționa pe un SoC de 1,8 GHz Octa-Core, care se speculează fie ca fiind Snapdragon 450 sau Snapdragon 625 – acesta din urmă pare mai puțin probabil, deoarece Redmi 4 a purtat un Snapdragon 435 SoC și compania se așteaptă să urmeze cu un alt procesor Snapdragon 400.

Cumpărarea Redemi 5 pe TENAA menționează trei opțiuni de memorie RAM – 2GB, 3GB și 4GB – precum și trei opțiuni de stocare – 16GB, 32GB și 64GB – care se pot aștepta să corespundă în SKU-uri individuale. Se spune că stocarea este extinsă prin intermediul cardului microSD (până la 128 GB). Telefonul este listat cu o baterie de 3200 mAh – semnificativ mai mică decât oferta Redmi 4 4100mAh. Se spune că are o cameră din spate de 12 megapixeli și o cameră frontală de 5 megapixeli. Dimensiunile sunt listate ca 151.8×72.8×7.7mm și o greutate de 157 grame. Telefonul este listat pentru a rula Android 7.1.2, încorporând o construcție MIUI 9 extra-box. Scanerul de amprente poate fi văzut pe panoul din spate.

Pe de altă parte, Redmi 5 Plus, bazat pe scurgerile anterioare, poate să aibă un Snapdragon 625 sau Snapdragon 630 SoC, diferite variante de memorie RAM și de stocare și o baterie mai mare de 4000 mAh. Nu avem de ce să așteptăm însă înainte de lansarea din 7 decembrie, când Xiaomi poate să dezvăluie totul despre Redmi 5 și Redmi 5 Plus.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.