Oppo F5 a fost lansat joi în India. Amintiți-vă ca smartphone-ul a fost lansat pentru prima oară la lansarea Oppo F5 India luna trecută și de atunci a fost lansat în Filipine. Smartphone-ul are un ecran mare de 18: 9 și o cameră cu auto-rezoluție de înaltă calitate cuplată cu tehnologia AI de înfrumusețare. Telefonul va fi disponibil pentru cumpărare offline și online în India, a spus compania. Pretul incepe de la 1.035 de LEI.

Optica F5 Specificațiile
Oppo F5 are un ecran TFT LTPS de 6 inchi cu o rezoluție full HD (1080×2160 pixeli) și un raport de aspect de 18: 9. Smartphone-ul este alimentat de un Octa-core MediaTek MT6763T (Helio P23) SoC, cuplat cu 3GB de RAM. Memoria sa interna este de 32 GB care poate fi extins prin intermediul cardului microSD (până la 256 GB). De asemenea, smartphone-ul are suport dual-SIM pentru carduri, în plus față de un slot dedicat pentru card microSD.

Oppo F5 are un senzor de cameră de 13 megapixeli, cu o lentilă cu diafragmă f / 2.2 și un LED flash și o cameră frontală de 16 megapixeli cu o lentilă cu diafragmă f / 2.0. În schimb, modelul F5 a sosit cu un senzor de cameră din spate de 16 megapixeli cu o deschidere f / 1,8 și un senzor frontal de 20 megapixeli cu o diafragmă f / 2,0.

Oppo F5 are opțiuni de conectivitate, cum ar fi 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.2, A-GPS, Micro-USB cu suport USB OTG și o mufă audio de 3.5 mm. Senzorii de pe bord includ un accelerometru, senzor de lumină ambientală, busolă digitală, senzor G și un senzor de proximitate. Telefonul are, de asemenea, un scaner de amprente orientat spre spate și împachetează o baterie de 3200 mAh. În plus, acceptă o caracteristică de deblocare facială care deblochează ecranul cu fața.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.