Opp0 A83 a fost lansat în India miercuri, noul său smartphone de dimensiuni medii din India. Noul telefon – care oferă tehnologie de detetctare a feței – vine cu uo etichetă de preț de 832 LEI și vor fi disponibile pentru cumpărare prin Amazon și Flipkart, precum și magazine de vânzare cu amănuntul offline începând cu sâmbătă, 20 ianuarie, așa cum se așteaptă la începutul acestei săptămâni. Telefonul vine în opțiuni de culoare Black și Gold. Pentru a reaminti, smartphone-ul a fost lansat în China la sfârșitul lunii trecute.

Producătorul chinezesc de smartphone-uri a proiectat modelul A83 cu OZN-urile sale (Filozofia designului curbelor OZN). De asemenea, noul smartphone Oppo are un ecran complet cu raze subțiri și este preîncărcat cu tehnologia AI Beauty Recognition a companiei, care folosește eforturile de inteligență artificială (AI) pentru a îmbunătăți autoimunitățile și fotografiile de grup. Tehnologia patentată este tentată să surprindă peste 200 de puncte faciale pentru a îmbunătăți caracteristicile și a compune conturul feței cu precizie.

Modelul dual-SIM (Nano) Oppo A83 rulează pe sistemul de operare Android 7.1 bazat pe Nougat ColorOS 3.2 și are un panou LCD HD de 7,7 “(720×1440 pixeli) cu raport de aspect 18: 9. Sub capota, smartphone-ul are un procesor octa-core, care este un MediaTek MT6763T SoC tactat la 2.5GHz, cuplat cu 4GB de RAM. Telefonul are un senzor de cameră de 13 megapixeli pe spate, cu un bliț LED și un senzor de cameră din față de 8 megapixeli. Senzorul din spate al camerei suportă, de asemenea, modul Ultra-HD care poate crea o imagine de rezoluție de 50 megapixeli. În mod similar, senzorul frontal al camerei permite deblocarea feței, la fel cum este disponibil pe diferite modele Oppo și Vivo existente.

În ceea ce privește conectivitatea, Oppo A83 dispune de 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, Bluetooth v4.2, GPS / A-GPS, Micro-USB și o mufă de 3,5 mm pentru căști. Telefonul are, de asemenea, un senzor de amprente orientat pe spate și este dotat cu o aplicație de partajare a fișierelor O-Share pre-instalată, despre care se pretinde să transmită șase până la șapte fotografii în doar o secundă.

Oppo A83 are o memorie de 32 GB la bord care poate fi extinsă prin intermediul cardului microSD (până la 256 GB). Senzorii de la bord includ lumina ambientală, accelerometrul și proximitatea. Telefonul are o baterie de 3180mAh și cântărește 143 de grame.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.