Lansarea OnePlus 6 pare a fi chiar la colț, deoarece compania a dat totul în evidență și prin intermediul conturilor oficiale de social media, ca să nu mai vorbim de diferitele scurgeri pe care le-am văzut până în prezent. Realizând această tendință, au apărut două noi dezvoltări, un indiciu că OnePlus 6 va avea un fel de rezistență la apă și, în al doilea rând, anumite eșantioane de cameră ale evenimentului OnePlus, care urmează să fie lansat. OnePlus 6 este de așteptat să apară în următoarele câteva săptămâni, urmând să fie lansat în parteneriat cu Răzbunătorii lui Marvel: Războiul Infinit, lansat pe 27 aprilie.

Într-un tweet de luni, OnePlus a sugerat prezența rezistenței la apă pe OnePlus 6. Compania tweeted, “Nu urati când trebuie să nu mai folosiți telefonul când plouă? ” În timp ce teaser-ul nu menționează în mod explicit standardul de rezistență la apă, ne-am putea aștepta ca acesta să fie cel puțin un rating IP67, considerând că acesta este standardul cu generatoarele actuale Android OEM.

Separat, primele eșantioane oficiale ale OnePlus 6 au fost dezvăluite publicului printr-un post pe Weibo de către CEO-ul OnePlus, Pete Lau. Interesant, toate fotografiile postate online au fost luate în timpul zilei sub lumina soarelui, prin urmare, nu dezvăluie performanța scăzută a luminii camerei acestui smartphone încă. Și, firește, nu am putut obține nici o informație EXIF, XMP și alte metadate din imaginile postate. Se spune că fotografiile au fost luate la campusul Stanford din California și implică fotografii de paturi de flori și clădiri.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.