La un eveniment din New Delhi, gigantul chinez Xiaomi, a lansat primul telefon al acestora cu Android One. Este vorba despre Xiaomi Mi A1, care, la specificatii acesta seamana destul de mult cu Mi 5X. Telefonul are un setup de camere duble, cea mai populara caracteristica a telefoanelor de pe piata Indiana. Cu aceasta initiativa de a implementa Android One pe acest telefon, acesta mai retine unele aplicatii precum, Mi Camera, Mi Remote si Mi Store apps, o parte componenta din Mi Services. Noul smartphone vine cu Android Nougat V7.1.2, care se poate upgrada imediat la Android Oreo si un upgrade garantat la Android P, cand acesta se va lansa anul viitor.

Google a optimizat unele servicii pentru Xiaomi Mi A1, printre aceste se afla Google Assistant si Photos. Google Play Protect este foarte bine optimizat, iar aplicatia Photos ofera utilizatorilor spatiu nelimitat pentru stocarea fotografiilor. Cele mai interesante caracteristici pe care acest telefon le are sunt, senzorul de amprenta, telefonul este de tip uni-body, acoperit de metal. De asemenea, acesta are o protectie a sticlei de 2.5D.

Xiaomi

Xiaomi Mi A1 – pret si specificatii

Telefonul va fi disponibil la vanzare in data de 12 Septembrie, la un pret care incepe de la 900 de LEI. Mi A1 va fi disponibil in culorile Black, Gold si Rose Gold. De asemenea, mai exista si diferite optiuni de culoare Gold.

Xiaomi Mi A1 este un telefon dual-nano-SIM, care are ca sistem de operare, Android V7.1.2. Vine cu un display Full HD, ce masoara 5.5 inch si are o protectie Corning Gorilla Glass. De asemenea, acesta are un procesor cu opt nuclee, Qualcomm Snapdragon 625 SoC si vine cu o memorie de 4GB RAM. Vine cu o camera principala duala de 12MP si cu lentile care au un unghi vizual larg. Camera secundara de pe acest telefon, are o rezolutie de 5MP si are un mod in timp real de tip Face Beauty. Vine cu o memorie interna de 64GB la care se ma pot adauga inca 128GB, cu ajutorul unui card microSD. Pe langa toate acestea, telefonul mai vine cu o baterie ce are o capacitate de 3080 mAh.

Lasa un comentariu

12 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.