Piața entry-level 4G din India a simțit concurența de când Reliance și-a dezvăluit telefonul Jio .După lansarea modelului Karbonn A40 Indian, compania Airtel a lansat noi dispozitive în cadrul inițiativei “Smartphone Mera Pehla”, în parteneriat cu producătorul de telefoane mobile Karbonn. Noile dispozitive Smartphone Mera Pehla sunt Karbonn A1 Indian și Karbonn A41 Power. Pentru a reaminti, Vodafone a facut un contract cu Micromax, pentru a lansa Bharat-2 Ultra, iar BSNL venit cu telefoanele Micromax Bharat-1 4G .Airtel a dezvăluit, de asemenea, telefonul Android Smart 4G luna trecută.

“Suntem încântați să aprofundăm parteneriatul cu Karbonn pentru a îndeplini aspirațiile smartphone-urilor din India”, a declarat Raj Pudipeddi, directorul departamentului “Consumer Business” și OCP, Bharti Airtel. “Am văzut cererea foarte puternică pentru prima noastră ofertă în cadrul” Mera Pehu Smartphone “, care validează amploarea acestei propuneri inovatoare. De asemenea, suntem încântați să avem Amazon la bord ca partener în această călătorie interesantă și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm îndeaproape cu ei.”

A1 Indian și A41 Power preț 
Karbonn A1 și A41 Power va fi disponibilă la un preț efectiv de 110 lei și 111 lei, respectiv.

 

 A1 Indian și A41 Power specificații
Atât noile smartphone-uri sunt dotate cu specificații identice, cum ar fi display-ul WVGA de 4 inch, rulează pe Android 7.0 Nougat vine cu 1 GB de memorie RAM, o memorie încorporată de 8 GB, un suport dual SIM și 4G cu suport VoLTE. Vorbind despre aceste diferente, modelul A1 Indian este alimentat de un procesor quad-core de 1.1GHz si ambaleaza o baterie de 1500mAh in timp ce A41 Power este alimentat de un procesor quad-core de 1.3GHz si are o baterie de 2300mAh. Modelul Karbonn A1 din India are o cameră de 3,2 megapixeli și o cameră frontală de 2 megapixeli. A41 Power are un spate de 2 megapixeli și o cameră frontală de 0.3 megapixeli.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.