Imaginile de teaser OnePlus 5T au apărut online la doar o zi după ce au fost lansate primele redări ale de zvonuri ale telefonului. Ca și în cazul ranforsărilor, noile teasere OnePlus 5T focalizează ramele minime pe panoul afișajului. OnePlus ar urma trendul din industrie al raportului de aspect 18: 9 cu telefonul care urmează să fie lansat, care se așteaptă să apară în noiembrie. Modelul OnePlus 5T este, de asemenea, de așteptat să aibă un ecran mai mare decât panoul de 5,5 inch al OnePlus 5, ceea ce ar face-l încă cel mai mare telefon al companiei.

Specificațiile OnePlus 5T
Unele rapoarte recente susțin că OnePlus 5T va avea un ecran de 6 inch, împreună cu o rezoluție full-HD + (1080×2160 pixeli). Astfel, pentru a face spațiu pentru panoul mare de afișare, OnePlus a deplasat scanerul de amprentă din față în spatele modelului 5T – așa cum se observă în cea mai nouă “răsplată”.

Imaginea scursă sugerează, de asemenea, un cadru din aluminiu cu un difuzor poziționat de fund pe OnePlus 5T. În plus, smartphone-ul este de așteptat să aibă o baterie cu o capacitate puțin mai mare decât pachetul de 3500mAh disponibil pe OnePlus 5.

Oamenii de la Android Authority consideră că, în ciuda unui afișaj mai mare și a unei baterii cu capacitate mai mare, OnePlus 5T va avea un șasiu similar cu cel al lui OnePlus 5. Acest lucru înseamnă că atât smartphone-urile OnePlus vor avea dimensiuni identice, chiar dacă noul model este compatibil cu accesoriile conceput pentru lunile vechi OnePlus 5.

Acestea fiind spuse, OnePlus încă nu a confirmat dezvoltarea acestuia. Dar o serie de zvonuri și calitatea scurgerilor sugerează că un anunț oficial ar putea avea loc în curând. În plus, compania din Shenzhen a făcut deja o istorie de lansare a unui upgrade al modelului său pilot cu lansarea OnePlus 3T anul trecut.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.