Dell a lansat, joi, noul Notebook XPS 15 in India. Noul notebook premium de la Dell vine cu afișajul Infinity Edge al companiei și este susținut că oferă cea mai lungă durată de viață a bateriei într-un laptop de 15 “. Pentru a reaminti, Dell a lansat notebook-ul XPS 15 la CES anul acesta alaturi de o varianta Rose Gold, XPS 13 si XPS 27 AIO.

Dell XPS 15 va fi disponibil pentru cumparare la un pret de pornire de 7.245 de LEI și poate fi achiziționat prin intermediul magazinului online al companiei, precum și prin magazinele exclusive Dell, magazinele Croma și Reliance Digital.

Dell XPS 15 este alimentat de un procesor Quad-Core Intel Core i7-7700HQ de a-7-a generatie (până la 3.8GHz) și va fi oferit împreună cu placa video, Nvidia GeForce GTX 1050 cu VRAM GDDR5 de 4 GB. XPS 15 cântărește peste 1,8 kilograme și se pretinde a fi făcut dintr-un singur bloc de aluminiu cu un șasiu robust, durabil, într-un design frumos. Dispozitivul acceptă difuzoare stereo cu microfoane duale și acceptă sunet de înaltă definiție reglat de Waves MaxxAudio Pro. Dell XPS 15 dispune de un InfinityEdge de 15,6 inch Full HD (1920×1080 pixeli) și oferă un unghi larg de vizualizare de până la 170 de grade. Dispozitivul are ecranul tactil și este dotat cu un suport pentru palmă, care este fabricat din fibră de carbon. Pentru conectivitate, acesta vine cu un port Thunderbolt 3 multi-use care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a încărca laptopul și de a se conecta la mai multe dispozitive (inclusiv suport pentru până la două display-uri de 4K).

Comentând despre lansare, Alen Joe Jose, directorul de marketing al produselor, Consumer and Small Business, Dell, India, a declarat: “Suntem încântați să introducem dispozitivul de 15 inch pentru linia XPS de vârf pentru utilizatorii indieni. “Proiectat și construit pentru perfecțiune cu materiale premium și caracteristici cele mai bune din clasă, cu suport premium plus, Dell este mândru să dezvăluie laptopul cel mai durabil și elegant de pe piață”.

 

Asteptam sa vedem noul DELL XPS 15, si pe piata din Romania.

Lasa un comentariu

About The Author

Redactor & Junior SEO

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.