Samsung se confrunta cu o pierdere destul de mare din cauza lui Galaxy Note 7 de anul trecut, in cazul în care un numar mare de unitati au inceput sa explodeze din cauza bateriilor defecte.

In timp ce compania a facut un lucru bun oprind productia de smartphone-uri, aceasta a lasat o reputatie proasta pentru clientii sai. Compania trebuie sa fie foarte atenta si ar trebui sa ia toate masurile posibile pentru a se asigura ca viitoarele dispozitive sa nu aiba aceeasi soarta ca si Note 7.

Vorbind de dispozitive viitoare, Samsung este de asteptat sa lanseze noul Galaxy S8, in cateva luni si, conform unui raport acesta va schimba furnizorul de baterii cu un producator nou japonez pentru telefoanele viitoare.

Site-ul de stiri coreean Han Kyung sugereaza ca Murata Manufacturing Company ar putea fi noul furnizor de baterii Galaxy S8.

Samsung Galaxy Note 7 a avut doi furnizori de baterii. Unul a fost de afiliat al propriei compani, Samsung SDI, in timp ce celalalt furnizor a fost Amperex Technology. Noul raport sustine, prin intermediul unor surse anonime, ca Murata Manufacturing va inlocui Amperex Technology ca al doilea furnizor de baterii pentru Galaxy S8, in cazul in care discutiile dintre Samsung si Murata sunt de succes.

De asemenea, Samsung este asteptat sa rupa pietele cu Galaxy S8 si in locul variantei sale emblematice Edge, care a fost acolo in ultimele doua generatii ale dispozitivului, compania este de asteptat sa vina cu o varianta mai mare numita S8 Plus.

In timp ce Galaxy S8 este de asteptat sa aiba un ecran de 5 inch, Galaxy S8 Plus este de asteptat sa aiba un ecran de 6,1 inch, ceea cel va face mai mare decat seria Note.

In cazul in care zvonul cu Galaxy S8 Plus se dovedeste a fi adevarat, ar fi interesant sa vedem cum se joaca impotriva lui Galaxy Note 8, care este asteptat sa se lanseze in cursul acestui an.

Samsung Galaxy S8 si S8 Plus vor fi alimentati de 3000 mAh și respectiv 3500 mAh. In acelasi timp, mass-media coreeana sugereaza 3,250 mAh pentru Galaxy S8 si 3750 mAh pentru Galaxy S8 Plus.

Samsung va anunta Galaxy S8 ai S8 Plus in luna martie. Se zvoneste ca prima bucatica oficiala va fi dezvaluita la MWC 2017 (luna aceasta), sub forma unui scurt “teaser” video.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.