Exista mai multe instrumente si software-uri care va pot ajuta sa inregistrati sau sa faceti o captura de ecran, dar ele vin de obicei, in variante platite (premium). Unele pot veni ca instrumente gratuite, dar stim bine ca cele mai multe dintre caracteristici sunt de obicei limitate.

Cu toate acestea, captura de ecran sau de inregistrare a ecranului PC-ului este, probabil, cel mai eficient mod de a impartasi ceea ce apare pe desktop. De asemenea, captarea ecranului computer-ului este un truc util in tot felul de situatii, de la crearea de tutoriale pana la orice alta utilizare.

In plus, VLC Media Player suporta majoritatea formatelor video. Asa ca face o multime de lucruri mai usor pentru dvs, facandu-l unic si destul de util. In plus, in acest articol, va vom arata modul in care puteti utiliza VLC Media Player pentru a inregistra ecranul PC-ului dumneavoastra.

Pasul 1 :

In primul rand, descarcati VLC Media Player de aici, iar apoi deschideti-l. După deschiderea acestuia, pe coltul din stanga de sus dati click si selectati tab-ul “Stream” din bara de meniu si selectati “Deschideti dispozitivul de captura” din lista derulanta.

Pasul 2 :

După ce selectati “Deschideți dispozitivul de captura” va va aparea o noua fereastra pop-up. Selectati optiunea ‘Desktop’ din modul de captare, de asemenea, amintiti-va ca puteti creste rata de cadre pe secunda de la 10.00 f/s pana la 60.00 f/s (in cazul in care doriti ca video-ul inregistrat sa se miste cat mai bine) . Odata ce ati terminat cu selectia, faceți click pe sageata de jos si selectati ‘’Conversie’’.

Pasul 3 :

Din nou, va aparea o fereastra noua si aici trebuie sa faceti click pe butonul “Creati un profil nou” prezentat in partea din fata a profilului.

Se introduce numele profilului dorit in caseta din partea de sus si selectati a treia optiune (MP4 / MOV), si faceti click pe butonul ‘’Create’’ din partea de jos.

Pe de alta parte, daca doriti sa salvati fișierul intr-un dosar anume faceti click pe butonul ‘’Browse‘’pentru a da o destinatie fisierului in cazul in care doriti sa-l salvati. Dupa apasarea butonului ‘’browse’’, dati un nume care se termina cu .mp4. De exemplu, test.mp4.

Pasul 4 :

Acum, ecranul de configurare a recorder-ului se face si veti fi capabil sa inregistrati desktop-ul doar facand click pe butonul ‘’START’’.

VLC Media Player va inregistra acum tot ceea ce faceti pe ecran. Pentru a opri inregistrarea, puteti inchide pur si simplu player-ul VLC. Fisierul va fi salvat automat si puteti accesa fisierul inregistrat la locul de destinatie pe care le-ati specificat mai devreme.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.