Xiaomi este pregătit să dezvăluie ultimul său model, Mi MIX 2s, la un eveniment lansat în China pe 27 martie. În timp ce compania nu a dezvăluit încă specificațiile oficiale sau caracteristici ale smartphone-ului, mai multe rapoarte au apărut online. Ca pe un nou videoclip scurs, Mi MIX 2s pare să aibă o cameră selfie poziționată într-o mică crestătură în colțul din dreapta sus al smartphone-ului.

Într-un videoclip postat pe YouTube de către Slashleaks, ajungem să vedem fața pentru presupusul Xiaomi Mi MIX 2, care dezvăluie poziția aparatului de fotografiat. Interesant, o captură de ecran a dezvăluit că noul Mi MIX 2 va avea un design bezelless – fără un spațiu marcat sau marcat pentru un senzor de cameră. Scurgerile au dat deja o parte din specificațiile cheie ale viitoarului smartphone. Unele rapoarte au sugerat că Mi MIX 2s vor primi caracteristici, incluzând încărcarea fără fir standard Qi, ARCore, configurarea verticală a camerei cu doi senzori și mai multe caracteristici AI.

Anterior, Xiaomi a confirmat că acesta va fi primul său telefon pentru a obține Qualcomm Snapdragon 845 SoC. Între timp, un alt raport recent a sugerat că Mi MIX 2S va fi dotat cu un ecran OLED de 6.01 inci, realizat de Samsung. În plus, în funcție de câteva scurgeri, MI MIX 2S ar putea avea, de asemenea, un scaner de amprente sub-afișaj.

Scăderea pretinsului Mi MIX 2S a arătat, de asemenea, că viitorul smartphone Xiaomi va veni cu o baterie de 4400mAh masivă. Ele subliniază, de asemenea, că telefonul poate veni cu memorie RAM de 8 GB și memorie încorporată de 256 GB.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.