LG V30 – data de lansare

Smartphone-ul celor de la LG, LG V30, o sa se lanseze pe 31 August, cu o zi inainte de deschiderea IFA Berlin. Pentru cei ce nu stiu, IFA Berlin o sa fie deschis pana pe 6 Septembrie. Asa ca, daca esti fan LG si vrei sa fi primul care vede acest nou telefon, du-te la IFA Berlin. Smartphone-urile anterioare din seria V, a celor de la LG, nu au fost lansate la IFA Berlin. Telefoanele anterioare din aceasta seria s-au bucurat doar de o lansare in Europa. Atat.

Oricum, daca cei de la LG se decid sa lanseze LG V30, acesta este si locul dar si timpul potrivit pentru a o face, inainte de MWC din februarie. Daca o sa vedem la IFA, smartphone-ul LG V30, probabil o sa fie pus in vanzare abia dupa cateva saptamani. Dar, desigur ca acesta va fi pus in vanzare cel mai probabil in Coreea de Sud. Sa nu ne pierdem speranta. Cine stie, poate celor de la LG Electronics le vin o idee, de a pune in vanzare smartphone-ul la nivel global.

LG V30 – pret

Inca este prea devreme de a spune un pret potential al lui LG V30, dar aparent, se zvoneste ca acest telefon ar avea un pret care se va invarti in jurul sumei 700 de dolari americani, pentru versiunea de 64 de GB. Momentan, inca nu se stie pretul pentru versiunea de 32 de GB sau pentru versiunea de 128 de GB.

LG V30 – specificatii

Se spune ca acest telefon va avea un procesor octa-core de la Qualcomm. Mai exact acest telefon va avea procesorul Snapdragon 835, care cel mai probabil acesta va fi procesorul oficial. Bateria acestui telefon o sa aiba capacitatea de 3.200 mAh, dar momentan nu se stie daca va suporta si caracteristica Fast Charging. Pentru cei ce vor sa iti tina telefonul in locuri umede, sa stiti ca este o veste buna si pentu acestia. LG V30 va avea certificare IP68. Ce inseamna asta ? Pai, telefonul nu este rezistent nu numai la apa, dar este rezistent si la praf. De asemenea, acest telefon vine si cu o mufa jack incorporata.

LG V30 – display

Dupa cum stim, acum a venit era display-urilor OLED. Cei de la LG Electronics au decis sa puna acest tip de ecran pe noul telefon al acestora. Se spune ca acest telefon va avea display-ul curbat, la fel ca al lui LG G Flex. Acesta va avea un aspect ratio de 18:9. Puteti vedea un concept al acestui telefon in imaginea de mai jos.

LG V30

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.