Citând suspendarea recentă a aplicațiilor Chrome pe majoritatea platformelor (exclusiv sistemul de operare Chrome), Google a găsit o soluție pentru a păstra în viață populara aplicație Desktop la distanță Chrome. Gigantul a lansat o versiune de aplicație Web pentru acest serviciu, iar beta-ul său este acum disponibil pentru descărcare. Vechea versiune este disponibilă în prezent în Magazinul web Chrome, dar poate fi retrasă odată ce aplicația Web va rămâne beta.

Chrome Remote Desktop a apărut ca o alternativă importantă pentru Teamviewer, având în vedere ușurința în utilizare și compatibilitatea Google. A fost una dintre puținele aplicații Chrome care au obținut succese pe mai multe platforme, iar închiderea aplicațiilor din Magazinul web Chrome nu va descuraja utilitatea, deoarece funcția este acum accesibilă prin intermediul remotedesktop.google.com. Vă puteți conecta la site și puteți accesa dispozitivele de la distanță, cum ar fi în mod normal în aplicație. Toate dispozitivele configurate pentru accesul la distanță Chrome vor fi disponibile în contul dvs.

Pentru a controla de la distanță calculatorul dvs., trebuie să descărcați gazda Desktop la distanță Chrome pe computer și trebuie să o rulați de fiecare dată când PC-ul este pornit. Acest lucru vă va oferi acces la distanță de oriunde în lume, cu condiția să vă conectați cu acreditările dvs. pe aplicația web. Pe Chromebookurile (care rulează sistemul de operare Chrome), aplicația obișnuită va rămâne disponibilă pentru viitorul previzibil. Aplicația Web va oferi totuși o experiență simplificată dacă accesați fișierele pe mai multe platforme.

Google a închis recent aplicațiile din Magazinul web Chrome. Această mișcare vine ca urmare a împingerii gigantului tehnic către Aplicațiile Web Progresive. Până la începutul anului 2018, aplicațiile Chrome vor fi redate inutilizabile și vor fi înlocuite de cele mai noi aplicații Web progresive.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts