Care sunt cele mai ieftine laptopuri de gaming de pe piata?

Gaming-ul starneste pasiuni foarte puternice printre jucatori de toate varstele. De la adolescenti si studenti si pana la persoane cu job de birou sau chiar pensionari, toata lumea isi doreste un laptop de gaming. O astfel de investitie este una destul de consistenta, dar preturile pot fi destul de bune in momentul potrivit. Orice pasionat de jocuri urmareste constant ofertele pentru laptopuri de gaming.

Laptopul este varianta la care apeleaza din ce in ce mai multi jucatori. Acest lucru se datoreaza faptului ca ocupa mult mai putin spatiu decat un PC si ofera de multe ori aceeasi performanta. Un laptop de gaming poate fi luat si la birou sau folosit pentru alte sarcini, asa ca este o alegere cu adevarat practica.

Daca iti doresti un laptop de gaming si ai totusi un buget ceva mai mic, descopera in continuare cele mai ieftine optiuni!

Laptopuri de gaming sub 4000 de lei

Pentru categoria de gaming, pragul de 4000 de lei este cel care schimba tonul. Din fericire, in momentul de fata nivelul configuratiilor a crescut foarte mult. Pentru clasele entry si mid-range lucrurile stau chiar impresionant prin comparatie cu anii trecuti.

Unul dintre cele mai ieftine laptopuri de gaming este Dell Inspirion 7559. Acesta propune o configuratie ce cuprinde un procesor Intel Core i5 de 2.30 Ghz, o placa video dedicata nVidia GeForce GTX 960M, o memorie RAM de 8 GB si o capacitate de stocare de 1TB + 8 GB SSHD. Lucrurile suna foarte bine, nu? In plus, laptopul are un ecran Full HD de 15.6 inch pentru a sustine experienta captivanta. Designul sau este unul elegant si discret, ceea ce il face potrivit pentru a fi folosit atat pentru sesiuni de joc acasa, cat si la birou sau in contexte profesionale.

O alta varianta ieftina este Asus ROG GL552V. Acesta face parte din seria dedicata gamingului a celor de la Asus si se remarca prin designul foarte dinamic cu linii futuriste. Spre deosebire de Dell Inspirion 7559, Asus ROG GL552V este dotat cu un procesor Intel Core i7 de 2.60 Ghz.

Cei de la Lenovo nu puteau lipsi de pe lista cu modelul Lenovo IdeaPad Y700-15ISK. Acesta beneficiaza la randul sau de un procesor Intel Core i7 de 2.60 Ghz, ecran Full HD, 8 GB RAM si placa grafica dedicata nVidia GeForce GTX 960M. Modelul propune de asemenea un design futurist plin de personalitate.

Asadar, oferta de laptopuri de gaming accesibile aduce configuratii asemanatoare. Diferenta majora este reprezentata de design. Totul depinde de gusturile fiecaruia. Cert este insa ca standardele hardware au crescut foarte mult, ceea ce e o veste foarte buna pentru toti iubitorii de jocuri.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.