Lenovo lanseaza Motorola Moto Z2 Force Edition: un smartphone protejat, finisat si puternic

Noul dispozitiv moto z2 Force Edition redefinește limitele cu un ecran care nu se va crăpa sau sparge, un design subțire și metalic, camere duale de 12MP și cele mai rapide viteze de navigare pe internet.

Rezistență și performanță
Ecranul de 5,5 inchi Quad HD AMOLED are rezistență la crăpare sau spargere*, iar noul design subțire și elegant al moto z este consolidat cu aluminiu din seria 7000.

Acumulatorul** care asigură autonomie pe tot parcursul zilei va permite utilizatorilor să-și folosească dispozitivul fără să aibă nevoie de o priză, iar atunci când este nevoie de încărcare funcția TurboPower*** va oferi opt ore de autonomie după doar câteva minute de încărcare. Platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 835 oferă o performanță imbatabilă, răspuns instantaneu la comenzi și cea mai rapidă viteză posibilă pentru datele mobile****, permițând utilizatorilor să descarce rapid fișiere de mari dimensiuni, aplicații sau să redea muzică și videoclipuri fără teama întreruperilor.

Fotografii profesionale obținute mai ușor
Două camere înseamnă focalizare dublă. Camerele duale de 12MP, una monocromatică și una color, lucrează simultan pentru a surprinde imagini de cea mai bună calitate și a oferi utilizatorilor posibilitatea de a adăuga un efect de blur pe fundal sau în prim planul imaginilor.

Lenovo

La fel ca Moto Z2 Play, telefonul moto z2 Force Edition integrează cele mai noi Moto Experiences, inclusiv ecranul cu mod de noapte și comenzi vocale în Moto Voice, precum și cititorul de amprente plasat frontal. Și, pentru că acest nou telefon moto z este compatibil și cu Moto Mods, utilizatorii au control complet asupra experienței mobile – smartphone-ul se poate transforma instant într-o cameră de 360°, o consolă pentru jocuri, un difuzor stereo puternic, video proiector și multe altele.

Camera Moto 360: Surprinde totul

Odată cu atașarea noului Moto Mod Camera 360 de dispozitivul moto z, smartphone-ul se transformă într-o cameră de 360 de grade. Prin simpla apăsare a unui buton, utilizatorii pot înregistra videoclipuri 4k la 360 de grade interactive cu sunet 3D care va fi redat conform direcției de vizualizare a conținutului.

Software-ul avansat de editare le permite utilizatorilor să ajusteze conținutul pentru a se potrivi nevoilor lor și, odată ce sunt pregătite, pozele și videoclipurile pot fi partajate cu ușurință către prieteni și pe rețelele de socializare direct din aplicația Google Photos.

Disponibilitate și prețuri
Moto Z2 Force și Moto 360 Camera vor fi disponibile în Europa începând cu luna septembrie la prețul aproximativ de €799.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.