Honor 7C ar putea fi unul dintre smartphone-urile viitoare Huawei, care urmează să se lanseze. Pe o listă TENAA, un nou telefon Honor cu numărul de model LND-AL30 va cuprinde patru camere și un design metalic unibody. Rapoartele spun ca noul model ar putea fi Honor 7C, care ar putea fi o watered-down a Honor 7X. Compania mamă a brandului găzduiește un eveniment în cadrul Mobile World Congress din Barcelona, ​​unde promite lansarea de noi produse.

Lista TENAA prezintă designul noului smartphone Honor, dar nu dezvăluie prea multe despre specificații. În imagini, smartphone-ul pare să aibă un scaner de amprentă digitală și o configurare duală a camerei la capătul din spate. Între timp, pe partea frontală, putem vedea un afișaj cu raportul de aspect 18: 9, care este similar cu cel al Honor 7X. Când vine vorba de aparatul de fotografiat, există două inlay-uri care sugerează că ar putea exista două camere pentru selfie.

Dacă Honor 7C este o varianta tonificată a Honor 7X, va avea încă o mână superioară în ceea ce privește camera foto. În timp ce Honor 7X are camere digitale, o cameră primară de 16 megapixeli și o cameră de 2 megapixeli cu senzor de adâncime, la fel ca majoritatea celorlalte smartphone-uri de pe piață, sunt situate pe spate.

În cazul în care smartphone-ul este într-adevăr Honor 7C, acesta va fi succesor al Honor 6C lansat în 2017. Honor 6C este un smartphone dual-SIM cu un ecran HD de 5 inci (720×1280 pixeli) AMOLED și este alimentat de un Qualcomm Snapdragon de 1.4GHz 435 asociat cu 3 GB de memorie RAM. Acesta oferă o cameră spate de 13 megapixeli și o cameră de autofiletare de 5 megapixeli.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.