Moto Z2 Force a fost lansat joi, în India, la un eveniment din New Delhi. Ca și în cazul versiunilor anterioare ale smartphone-urilor “Force” de la marca Motorola deținută de Lenovo, Moto Z2 Force are un afișaj “rezistent la șocuri”, cu tehnologia ShatterShield de la Moto. Moto-ul pilot este propulsat de Qualcomm Snapdragon 835 SoC și a fost lansat ca o ofertă limitată în India, alături de un pachet de baterii Moto Mod.

Moto Z2 Force în India
Prețul Moto Z2 Force a fost stabilit la 2.340 de LEI. În acest interval de prețuri, acesta concurează cu OnePlus 5T, Xiaomi Mi Mix 2 și Nokia 8. Acesta va fi disponibil exclusiv prin Flipkart, în afară de magazinele Moto Hub, de la ora 23:59 IST joi. Telefonul va fi însoțit de un Moto Mod TurboPower Pack.

Specificațiile Moto Z2 Force
Dual-SIM (Nano), Moto Z2 Force rulează sistemul de operare Android 8.0 Oreo, având un afișaj POLED ShatterShield de 5,5 inci QHD (1440×2560 pixeli). Motorola solicită o garanție de 4 ani împotriva spargerii ecranului. Telefonul are, de asemenea, o acoperire nano-impermeabilă pentru apă, pentru a se proteja de apa. Este alimentat de un Qualcomm Snapdragon 835 SoC cuplat cu 6 GB de memorie RAM și Adreno 540 GPU.

Telefonul are o configurație dublă a camerei din spate, cu doi senzori Sony IMX386 de 12 megapixeli cuplați cu 1 obiectiv Bayer de f / 2.0 – menit să ofere efecte de profunzime. Alte caracteristici ale camerei de la Moto Z2 Force includ Zero Shutter Lag, PDAF, Autofocus cu laser și un blitz cu LED-uri de culoare corelată cu temperatura (CCT).

Camera frontală a Moto Z2 Force dezvoltă un senzor de 5 megapixeli, cuplat cu o lentilă cu unghi larg cu deschidere de f / 2,2 și un modul flash. Telefonul are 64GB de stocare încorporată, extensibilă prin card microSD (până la 2TB). Printre opțiunile de conectare se numără Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth v5.0 4G, Wi-Fi dual-band (2.4GHz, 5GHz). Senzorii de la bord includ un accelerometru, senzor de lumină ambientală, barometru, giroscop, magnetometru și un senzor de proximitate. Un senzor de amprentă digitală a fost plantat pe butonul de acasă din față.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.