Sub-brand-ul Honor de la Huawei, este pregătit să-și extindă gama de produse cu ajutorul modelului V10. Brandul, printr-un teaser pe contul Honor Weibo, a confirmat că va lansa noul smartphone în China pe 28 noiembrie.

Imaginea teaser confirmă faptul că Honor V10 va avea o configurație cu două camere, alături de eforturile de inteligență artificială (AI), similar cu ceea ce a debutat pe Mate 10 Pro la începutul acestui an. Viitorul smartphone Honor a fost, de asemenea, dezvăluit pentru a rula Android 8.0 Oreo pe bază de EMUI 8.0. În plus, se spune că telefonul vine cu un suport rapid de încărcare și o baterie încorporată cu o capacitate maxima de 4000mAh.

O saptamana dupa dezvaluirea oficial a Honor V10 in China, Huawei intentioneaza sa aduca noul smartphone pe piata europeana. Compania a programat un eveniment la Londra pe 5 decembrie, când noul telefon va fi lansat.

GSMArena raportează că zvonurile anterioare au susținut că Honor V10 va fi o variantă inferioară a modelului Huawei Mate 10 Pro lansat în octombrie. Se spune că smartphone-ul are un afișaj de 6 inci cu raport de aspect de 18: 9 și va fi alimentat de un procesor Kirin 970 SoC, împreună cu 8 GB de memorie RAM. De asemenea, se zvoneste cum ca senzorii de 16 megapixeli si 20 de megapixeli de pe spate, probabil vor avea un mod portret crescut.

Dacă credem că există rapoarte recente, Honor V10 va intra în vânzare în China cu un preț de 3.000 CNY, aproximativ 450 USD.

Luna trecută, Huawei a lansat Mate 10 Lite ca un telefon accesoriu din seria Mate. Smartphone-ul a apărut ca varianta europeană a Honor 9i care a sosit în India la începutul lunii octombrie. Dispune de un ecran de 5,9 inci cu afișaj full HD + și raport de aspect 18: 9 și este alimentat de un procesor Kirin 659 SoC. Telefonul are o valoare de 399 EUR, aproximativ 1.850 de lei.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.