Dispozitivele Pixel noi s-au aflat în centrul unor reclamații recente de la utilizatorii care au achiziționat smartphone-urile Pixel 2 și Pixel 2 XL. Acum, compania a ieșit cu un răspuns care apăra atât noile dispozitive Pixel, cât și anunțarea extinderii garanției. Google a anunțat că fiecare Pixel 2 și Pixel 2 XL va veni acum cu o garanție de doi ani la nivel mondial. Compania a dezvăluit, de asemenea, că utilizatorii vor avea în curând opțiunea de a înlocui profilul de culoare sRGB cu unul mai saturat.

Google a confirmat că toate unitățile Pixel 2 și Pixel 2 XL vândute în Romania vor veni cu garanția de doi ani. “Suntem foarte siguri că Pixel 2 oferă o experiență excepțională pentru smartphone-uri și pentru a oferi utilizatorilor liniște, fiecare Pixel 2 și Pixel 2 XL vor veni acum cu o garanție de 2 ani la nivel mondial”, a declarat Mario Queiroz, Product Management, Hardware Google într-un forum al utilizatorilor Pixel. Pentru utilizatorii care au achiziționat deja Pixel 2 și Pixel 2 XL, Google spune că va fi acoperită cu o garanție extinsă de doi ani. “Dacă ați achiziționat deja Pixel 2 sau Pixel 2 XL de la Google Store sau de la un comerciant autorizat, garanția va fi prelungită la 2 ani”, a adăugat Google.

Recunoscând problema cu arderea Google Pixel 2 XL, Queiroz a subliniat că toate dispozitivele cu marcă Google sunt puse la dispoziție printr-o asigurare extinsă a calității înainte de lansare și la fabricarea fiecărei unități. El a spus că problema arsurilor nu trebuie să afecteze utilizarea zilnică.

“Testarea detaliată a afișajului Pixel 2 XL arată: caracteristicile sale de dezintegrare sunt similare cu panourile OLED folosite în produse comparabile. Investigația noastră actuală de ardere, care a început imediat după primirea primului raport de utilizator pe 22 octombrie, confirmă faptul că îmbătrânirea diferențială este în concordanță cu cea a altor smartphone-uri premium și nu ar trebui să afecteze experiența obișnuită a utilizatorilor Pixel 2 XL de zi cu zi “, a adăugat el. Queiroz a promis de asemenea că Google va lansa o actualizare de software pentru a remedia problema. Subliniind problema arderii, Google a susținut că a primit un număr mic de rapoarte de îmbătrânire diferențială (denumit și burn-in) pe ecranul P-OLED al Pixel 2 XL.

De asemenea, Google a vorbit despre alte probleme legate de Google Pixel 2 care au fost raportate extensiv pe mai multe posturi pe forum. Detalierea feedback-ului primit pentru afișajul Pixel 2 XL care nu apare ca fiind saturat ca și alte telefoane, Google a spus că telefonul este calibrat pentru a furniza culori naturale și exacte și profită de noul suport pentru gestionarea culorilor în Android 8.0 Oreo. “Afișările pe telefoanele mobile sunt adesea calibrate la profilul de culoare sRGB, indicat de triunghiul negru din diagrama de mai jos.” Odată cu apariția ecranelor OLED, lucrurile s-au schimbat. Un ecran OLED are de obicei o gamă mult mai largă decât sRGB “, a explicat Seang Chau, Engineering, Google.

Chau a adaugat ca Google Pixel 2 si Pixel 2 XL vor primi in curand un nou mod de culori mai saturat pentru a incanta utilizatorii nefericiti. “Pe baza feedback-ului primit de la anunțarea Pixel 2 și Pixel 2 XL, am aflat că unii utilizatori doresc culori mai vibrante. Astfel, printr-o actualizare de software pentru Pixel 2 și Pixel 2 XL, vom adăuga în curând noul mod de culori saturate Modul saturat afișează într-o configurație neadministrată, similar cu modul în care funcționează tehnologia Pixel 1. Culorile vor fi mai saturate și mai vibrante, dar mai puțin exacte (similar celor mai multe alte smartphone-uri care prezintă culori mai vibrante). Oferim consumatorilor opțiunea de a alege saturația culorii “, a spus el.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.