Acum o luna, compania Ginoee a lansat Ginoee X1, iar acum acestia lanseaza X1s. O varianta ceva mai buna decat a predecesorului. Noul telefon are un senzor de amprenta, o capacitate a bateriei destul de buna si multe alte caracteristici. Smartphone-ul este disponibil momentan in India, in culorile Black si Gold.

Airtel, serviciul de comunicatii din India are aceleasi oferte de vanzare a telefonului cum era si la X1. Cei care cumpara telefonul primesc 10GB de date mobile pe luna, la un pret ce variaza intr-e 15-20 lei.

In afara de difuzorul implementat in partea de jos a telefonului, acesta arata identic cu predecesorul sau. Are un ecran HD de tip IPS, ce masoara in diagonala 5.2-inch. Display-ul este putin mai mare decat al lui Ginoee X1. Este alimentat de un procesor MediaTek MT6737T Quad-Core de 1.5 GHz si de o pereche de 3GB memorie RAM. Un punct slab al telefonului, este memoria interna. Aceasta este de 16GB si se poate mari printr-un card microSD cu o capacitate de 256GB. Smartphone-ul are o interfata Amigo 4.0 care ruleaza pe un Android Nougat 7.0.

O veste buna pentru iubitorii de fotografii, este ca acesta are o camera principala de 13MP si o camera secundara cu o rezolutie de 14MP. Ginoee X1s prezinta cateva carecteristici de captare a imaginilor, precum Beautified Video si Face Beauty 2.0.

Noul X1s are o baterie cu o capacitate de 4000mAh, in timp ce predecesorul sau are capacitatea bateriei de 3000mAh. Telefonul este dual SIM, iar un slot din acestea este dedicat cardului microSD. Pe partea de conectivitate, acesta ofera 4G VoLTE, WI-FI, Bluetooth, un slot Micro-USB si un slot de mufa jack.

Inca nu am spus despre pret si cred ca toata lumea vrea sa-l auda. Ginoee X1s are un pret care porneste de la 770 de lei, in timp ce Ginoee X1 porneste de la 535 de lei.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.