Final Fantasy XV Edition Royal pentru PS4 și Xbox One este disponibil în țările selectate – cu doua zile înainte de data oficială de lansare din 6 martie. Puteți juca Final Fantasy XV Royal Edition mai devreme dacă locuiți în Orientul Mijlociu. Imaginile postate de comercianții cu amănuntul din regiune pe Instagram prezintă copii ale jocului de vânzare.

Aceasta nu este prima dată când jocurile Square Enix au fost supuse unei pauze de dată a străzii. În trecut, atât Final Fantasy XV, cât și Final Fantasy XII: Epoca Zodiacului și-au găsit calea de a depozita rafturile mai devreme în întreaga lume.

Sperăm că vom știi destul de curând dacă conținutul programat pentru Final Fantasy XV Royal Edition este pe disc sau sub formă de cod și ce fel de patch-uri are. Din cauza faptului că jocul de bază are nevoie de o actualizare de 21 GB. Cu tot jocul cu DLC-urile ce rulează la aproape 150GB pe Xbox One X, ne întrebăm cât de mult va fi o povară această ediție pe lărgimea de bandă. Square Enix nu a confirmat ce proprietari existenți ai Final Fantasy XV ar trebui să plătească pentru upgrade la ediția Royal. Este amuzant faptul că, cu doar câteva zile până la lansarea oficială, se știe atât de puțin despre ceea ce este, fără indoială, titlul emblematic al companiei.

Final Fantasy XV Royal Edition conținut

  • O temnita noua – Insomnia Ruinele orasului: Harta extinsa
  • Funcții noi, cum ar fi modul first person, uneltele noi
  • Conținutul pe toată durata sezonului – Episodul Gladiolus, Episodul Prompto, Expansiunea multiplayer: Tovarăși și Episodul Ignis.
  • Armiger Unleashed – după ce ați adunat toate cele 13 arme regale, un mod mai orientat spre acțiune al lui Armiger este deblocat.
  • Royal Vessel – barca din FFXV este acum un vehicul controlabil. Același corp de apă (între Cape Caem și Altissia) poate fi explorat în mod liber.
  • Peste o duzină de piese de DLC, inclusiv arme, piei de mașini Regalia și seturi de articole.
  • Jocul în sine – Final Fantasy XV

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.