eMAG se pregateste de Black Friday si baga site-ul in mentenanta timp de 2 ore cu o saptamana inainte de eveniment

Cu o saptamana inainte de Black Friday 2016 eMAG face teste si baga site-ul in mententanta timp de doua ore in intervalul orare 01:00 – 03:00 pe 12.11.2016. Acum sa nu credeti ca stau si urmaresc toata ziua miscarile eMAG, insa in momentul in care am descoperit voiam sa imi fac asigurarea RCA la masina pentru ca urmeaza sa expire. Bineinteles ca inainte de a intra in stadiul de mentenanta site-ul eMAG a inregistrat niste anomalii in afisarea corecta a rezultatelor ofertelor de la asiguratorii RCA.

Black Friday 2016
Chiar daca majoritatea magazinelor online au inceput sa vanda “oferte” de Black Friday inca de la inceputul lunii noiembrie, tot eMAG ramane magazinul de referinta care da tonul acestui eveniment. Iar ca drept dovada avem actualele campaniile agresive pe care le fac ceilalti retalieri in acest moment.

Daca este sa ma intrebati pe mine eMAG a facut greseala de a anunta data exacta a organzarii Black Friday 2016, iar acest lucru a condus automat la incurajarea organizarii ofertelor de tip Anti-Black Friday. Asa cum fac o parte din retailerii nostri din online si offline care vand oferte de Black Friday inainte ca aceasta perioada sa atinga data calendaristica.

Ce este Anti-Black Friday?
Ceea ce face Altex, Media Galaxy, Flanco si evoMAG in acest moment de numeste Anti-Black Friday. Mai exact organizarea de campanii de Black Friday, inainte de Black Friday. Asta de teama ca vinde doar eMAG…

Asadar, nu uitati ca eMAG vine cu oferte de Black Friday vineri 18 noiembrie 2016, in ziua cu cele mai multe si mai mari reduceri din tot anul. Asa ca fiti pregatiti si pregatiti-va de o noapte alba in care sa comandati toate produsele preferate. Totodata nu uitati sa va faceti cont pe toate site-urile voastra favorite si sa stati logati atunci cand se da startul la reducerile de Black Friday.

Spor la cumparaturi!!!

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.