iPhone 8 ar putea fi dotat cu Wirless Charge

Cei de la Apple ne-au obisnuit deja cu lansarile spectaculoase, iar intreaga planeta asteapta deja iPhone 8. Desi iPhone 7 de-abia ce si-a facut aparitia, in ultima perioada toata lumea vorbeste de iPhone 8 si posibilitatea ca acesta sa poata fi dotat cu Wireless Charge. Ideea incarcarii telefonului fara cablu castiga din ce in ce mai multi adepti. Cine nu si-ar dori sa nu isi mai faca probleme ca nu are la indemana o priza atunci cand bateria este aproape descarcata?

Wireless Charge pentru cel mai performant iPhone
La fiecare model lansat de Apple au existat scurgeri de informatii despre ce ar urma sa se lanseze. Pentru iPhone 8 informatiile spun clar “wireless charge”. Lucrurile au aratat insa de-a lungul timpului ca, desi Apple are idei mari, acesta mai depinde de alti producatori de componente si de obtinerea patentelor pentru tehnologiile necesare integrarii lor. Asa s-a intamplat si in cazul iPhone 6, despre care se preconiza ca va fi dotat cu un ecran din safir si va schimba viitorul display-urilor de iPhone. Lucurile nu s-au intamplat insa asa, producatorul GT Advanced Technologies reusind sa ofere celor de la Apple un ecran cu protectie de ioni la schimb. Rezultatul a fost oricum unul bun, dar planul initial a fost modificat, in ciuda speculatiilor aparute in media.

neurogadget.net

neurogadget.net

Este adevarat ca Apple a lansat deja o tehnologie de incarcare wireless pe Apple Watch. Aceasta functioneaza insa prin MagSafe si nu permite o distanta mare. Va face iPhone 8 pasul urmator?
Modelul ce urmeaza sa fie lansat in 2017 reprezinta modelul aniversar pentru 10 ani de iPhone. Ne asteptam astfel la o lansare cu totul spectaculoasa. Pana acum presa de specialitate anticipeaza un telefon care elimina rama pentru ecran si integreaza Touch ID direct pe un display OLED.

Pe langa speculatii, avem totusi la dispozitie si o serie de informatii oficiale. Vorbim aici de faptul ca iPhone 8 va fi cel mai rapid de pana acum, va avea cea mai avansata camera si va fi disponibil si pe nuanta rose gold. Cei de la Apple au anuntat de asemenea o surpriza spectaculoasa, declarand ca urmatorul iPhone va avea o dotare care nu mai exista pe niciunul dintre modelele anterioare. Ramane de vazut daca aceasta dotare consta in Wireless Charge.

Cert este ca vom asista din nou la o schimbare a industriei de smartphone. Apple pastreaza traditia si lanseaza mereu cele mai performante si mai interesante tehnologii.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.