Servicii SEO profesionale care te ajuta sa ai clienti pe viata!

De ce SEO?

O intrebare care se mentine la un nivel important in departamentele de marketing digital. De mai bine de 10 ani, SEO este o componenta importanta de marketing care aduce o cota importanta de trafic pe site-urile de success.

Utilizarea si distribuirea de cautari organice in Romania este in crestere in comparatie cu alte canale de marketing digital. 39% din traficul e-commerce provine din cautari online.

Cat de important este SEO in 2021?

Pentru a beneficia de rezultate maxime din punct de vedere a pozitionarii bune in google organic ai nevoie de servicii SEO profesionale care sa te ajute sa gasesti si sa implementezi strategii de optimizare.

Iata cateva motive solide pentru care serviciille SEO trebuie sa ocupe un loc important in strategiile de marketing digital al oricarei companii:

– Search Share: conform unui studiu recent 80% din traficul venit din motoarele de cautare vine din SEO si doar 20% vine din campaniile de Search platite.

– Trafic pe termn lung: chiar daca necesita investitii in avans, odata ajunsi la pozitionari bune in Google, au o durata pe termen lung.

– Trafic organic: traficul SEO nu are costuri media si poate oferi un ROI exponential mai mare decat celelalte canale de promovare. Cu atat maim ult, motoarele de cautare apreciaza continutul relevant pentru cititori.

– Conversii: de cele mai multe ori traficul SEO converteste mai bine decat alte canale  datorita increderii pe care o transmite pozitionarea buna in rezultate.

– Brand awareness: pozitionarea buna in rezultatele cautarilor creaza incredere in brand, fiind o componenta importanta ce contribuie active la construirea imaginii brandului.

Astfel, prin servicii SEO profesionale, business-ul tau poate genera un ROI mai bun in comparatie alte campanii de tip PPC.

Daca iti doresti o imbunatatire in vederea cresterii  traficului organic pe site-ul tau au nevoie de indrumarea specialistilor, iar acest lucru il poti gasi in aproape orice agentie de Marketing Online care are departament dedicate pentru servicii SEO profesionale.

O agentie specializat in Marketing Online este si OneMedia X Group, agentie infiintata in Ianuarie 2020 de catre Stoian Ciprian, Specialist SEO cu peste 8 ani experienta.

Stoian Ciprian, Specialist SEO & Fondator Agentia OneMedia X Group din Bucuresti: “Vrei sa atragi clienti pe viata organic din Google pentru afacerea ta, fara sa platesti lunar sume enorme de bani pe campaniile platite prin Google Ads? Serviciile SEO profesionale sunt cele care te pot ajuta sa ai rezultatele dorite si sa-ti cresti afacerea organic si constant, in timp ce aceasta castiga lunar mai multa credibilitate din partea potentialilor clienti.”

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.