Lenovo lanseaza la CES 2018 dispozitive inteligente, PC-uri si solutii pentru smarthome

Lenovo lansează o serie de dispozitive portabile, PC-uri și soluții pentru acasă în cadrul CES 2018. Evenimentul de lansare are loc chiar acum și poți urmări transmisiunea live (sau înregistrarea acesteia) accesând următorul link: https://www.youtube.com/lenovo

Printre noutățile anunțate de Lenovo se numără:

MIIX 630
MIIX 630 este un dispozitiv detașabil 2-în-1 care oferă flexibilitatea și productivitatea unui laptop cu Windows 10 S împreună cu posibilitatea de a fi conectat în permanență prin conexiunea rapidă 4G LTE. Dispozitivul are o grosime de doar 15,6 mm și o greutate de doar 1,33 kg.

Lenovo Mirage Solo și camera Lenovo Mirage
Lenovo Mirage Solo, alături de casca Daydream, reprezintă una dintre cele mai simple metode de a explora universul VR disponibile pe piață. Aceasta dispune de un design complet autonom și simplu de utilizat și oferă acces facil la o varietate de conținut VR captivant. Iar camera Lenovo Mirage, utilizată împreună cu Daydream, permite oricui realizarea propriului conținut VR și captarea momentelor memorabile care pot fi retrăite oricând prin redare 3D cu ajutorul căștii.

Lenovo Smart Display
Lenovo Smart Display dotat cu Google Assistant este un ecran care poate fi transformat într-un centru de comandă pentru toate dispozitivele smart home – de la iluminat la încălzire și altele – controlate prin comenzi vocale sau tactile.

Mai mult, integrarea Google Assistant permite utilizarea serviciilor Google Maps, YouTube, Google Duo și multe altele.

Noile Moto Mods
Anul trecut, Motorola a colaborat cu o serie de dezvoltatori pentru a extinde ecosistemul Moto Mods în diferite arii, inclusiv prin organizarea unei campanii de crowdfunding alături de Indiegogo și prin oferirea de kituri de dezvoltare Mod Developer Kits (MDK) echipelor interesate. Două dintre ideile identificate în cadrul campaniei sunt prezentate astăzi la CES:

Moto Mod-ul Lenovo Vital reprezintă o metodă inteligentă de măsurare a indicatorilor de sănătate, capabil să măsoare ritmul cardiac, frecvența respiratorie, nivelul de oxigen din sânge, temperatura corpului și, în premieră, tensiunea sistolică și diastolică corectă.

Moto Mod-ul Livermorium Slider Keyboard pune la dispoziție o tastatură completă QWERTY glisantă și un ecran care poate fi înclinat până la 60 de grade.

Gama ThinkPad
Noua familie ThinkPad X1 aduce multiple inovații în materie de confidențialitate, conectivitate și calitate a ecranului. Tableta X1 primește un design nou de 13 inchi cu ecran 3K, în timp ce X1 Carbon și X1 Yoga sunt echipate cu Amazon Alexa și ecrane de calitate superioară cu suport Dolby Vision HDR, pentru o experiență de vizualizare incredibilă.

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.