Producătorul chinez de smartphone-uri, iVoomi, a anunțat vineri, lansarea variantei de ediție aniversară pentru smartphone-ul iVoomi i1s. Principalul punct de atracție al iVoomi i1s Anniversary Edition este introducerea funcției de deblocare a feței – nu există nicio modificare a specificațiilor. Varianta clasică de culoare neagră a smartphone-ului este disponibilă exclusiv pe Flipkart.

iVoomi afirmă că aceasta caracteristica de deblocare a feței utilizează camera obișnuită, în locul unei camere de cartografiere cu profunzime în infraroșu. Între timp, iVoomi oferă de asemenea o garanție de 2 ani pentru smartphone-urile sale emblematice – iVoomi i1, iVoomi i1s, iVoomi Me3 și iVoomi Me3S. Achizițiile trebuie făcute între 9 martie și 31 martie.

În ceea ce privesc specificațiile, iVoomi i1s dual-SIM rulează Android 7.0 Nougat cu Smart Me 2.0 deasupra și oferă un ecran HD de 5,40 “, cu raport de aspect 18: 9. Telefonul este alimentat de un quad-core 1.4GHz MediaTek MT6737v SoC cuplat cu până la 3GB de RAM.

Sistemul iVoomi i1s are o configurație dublă pentru camerele din spate, cu un senzor de 13 megapixeli și celălalt senzor de 2 megapixeli, cuplat cu un sistem de focalizare automată și bliț. Senzorul de amprentă digitală este amplasat pe panoul din spate, sub camera. Pe partea din față, are o cameră de 8 megapixeli. Memoria încorporată pe telefon este de până la 32 GB si este extensibilă prin intermediul cardului microSD (până la 128 GB).

Printre opțiunile de conectare de pe iVoomi i1s se numără 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, Bluetooth v4.0, GPS, Micro-USB și jack de căști de 3,5 mm. Telefonul este alimentat de o baterie de 3000mAh, are o dimensiune de 151×70.8×9.35mm și cântărește 165 de grame.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.