Acer a lansat noul Swift 5, un ultrabook de doar 990g, cu grafica nVidia dedicata

Acer a primit o mare serie de aplauze pentru noile dispozitive si solutii dedicate creatorilor, gamerilor, profesionistilor, familiilor si studentilor. Fiecare inovatie continua sa impinga limitele nevoilor utilizatorilor.

Noul Swift 5 a fost conceput cu scopul de a putea fi transportat cu usurinta toate ziua la birou sau la intalniri si este probabil cel mai usor notebook de 14 inch cu grafica nVidia dedicata, acesta cantarind doar 990 grame. In plus, Acer Swift 5 este dotat cu cel mai recent procesor Intel si are o grosime de numai 14,95 mm, ceea ce inseamna ca este un ultrabook desavarsit, avand in vedere ca au resuit sa integreze alaturi de Intel si un procesor grafic dedicat de mare putere.

Asadar, Acer Swift 5 primeste CPU din ultima generatie Intel (i5 si i7 din a 10-a generatie), ceea ce ii ofera o perdormanta sporita si procesor grafic integrat de la nVidia, mai exact modelul NVIDIA® GeForce® MX250, o placa video decenta pentru aplicatii de editare foto si video, dar si pentru jocuri recente care pot rula la setarii medii-minime.

14,95 mm
Subtire
990 g
Usor
Mg-Al şi Mg-Li
Metalic

Rezistent, usor si subtire
Carcasa metalica ultra-subtire din magneziu-litiu si magneziu-aluminiu de numai 990 grame face din acesta cel mai usor notebook de 14 inch din clasa sa, avand o placa grafica puternica si o grosime de numai 14,95 mm.

Imagini mai clare şi mai luminoase
Datorita cadrelor inguste pe cele trei laturi si impresionantului raport ecran-carcasa, obtii mai mult din ecranul tactil IPS FHD de 14”.

14”
IPS FHD
86.4%
Raport ecran-carcasa
300
nits

Energie pentru toată ziua

Atunci când eşti în mişcare, nu trebuie să te îngrijorezi că laptopul tău nu va avea performanţele aşteptate. Swift 5 îţi oferă toată puterea de care ai nevoie pentru o zi întreagă de muncă şi divertisment.

In zona de autonomie, Acer Swift 5 estimeaza pana la 12,5 ore de utilizare in conditii normale. Tot aici putem remarca faptul ca Swift 5 poate asigura aproximtiv 4,5 ore de functionare dupa o incarcare de doar 30 de minute, cu conditia ca laptop-ul sa fie inchis atunci cand este pus la incarcat. Bateria lui Acer Swift 5 este destul de generoasa avand 56 Wh.

Conectivitate

Un laptop de birou si enterteinment trebuie sa fie dotat cu multe optiuni de conectivitate, de aceea si la Swift 5 vom gasi porturi ca USB-C, Thunderbolt 3, USB 3.1 Gen 2 şi DisplayPort.

Spatiu de stocare
Un laptop modern de ultima generatie este obligat sa ofere spatiu e stocare generos, dar si viteza pe masura. Astfel, Acer Swift 5 vinde dotat cu memerie de stocare de tip SSD PCIe Gen 3×4 de maxim 512 GB si cu memorie RAM DDR4 de pana la 16GB.

Pe langa toate acestea, noul Swift 5 vine cu multiple imbunatatiri in zona de securitate care includ: cititor de amprente integrat, Wake On Voice (WoV – feature ce iti verifica identitatea fara a fi nevoie de parola), si Cortana pe care o stie toate lumea.

In acest moment puteti vedea laptop-urile pe site-ul eMAG in sectiunea: Laptop-uri Acer

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.