Camere de filmat GoPro gama Hero – clipuri exceptionale usor de obtinut chiar si de amatori

Americanii de la GoPro au intrecut toate asteptarile cu numeroasele modele din gama Hero. Mai bine echipate din punct de vedere tehnologic, prevazute cu functii speciale care permit obtinerea unor clipuri desavarsite si mai compacte ca oricand, camerele de filmat continua sa impresioneze. Dispozitivele cunoscute pentru designul compact si dimensiunile reduse, permit captarea de clipuri si imagini deosebite in plina actiune, transforma aventura si cresc intensitatea momentelor traite.

Conform specialistilor de la www.govideo.ro camerele de filmat din gama HERO sunt prevazute cu calitati deosebite pentru a imortaliza momente incendiare pline de aventura si adrenalina. Cadrele in miscare nu mai sunt o problema, pot fi captate si redate la cea mai inalta rezolutie 4K, astfel toate detaliile devin mai clare si mai usor de analizat.

Camerele GoPro HERO5 Black si GoPro Hero 4 Black Adventure Edition sunt gadgeturi ce nu trebuie sa lipseasca din bagajul de aventura. Pot capta imagini inedite in timpul sesiunii de parasutism, rafting, in timpul scufundarilor sau in timpul cursei de enduro.

Camera HERO 5 Black, Camera GoPro Hero 4 Black Adventure Edition – caracteristici generale

Cele doua dispozitive au toate caracteristicile pentru a imortaliza momente deosebite la cea mai buna calitate, chiar daca sunt utilizate de persone mai putin experimentate. Camera GoPro Hero Adventure Edition este in primul rand mica, cantareste doar 152g, deci poate fi transportata cu usurinta in cele mai inaccesibile locuri. Este prevazuta cu un procesor mai puternic si mai eficient decat device-urile anterioare si are un meniu extrem de accesibil de pe care pot fi usor lansate comenzile. GoPro Hero4 Black vine cu functii speciale care permit obtinerea de clipuri si imagini deosebite in conditii de lumina slaba sau conditii de miscare. Cei 12 megapixeli permit obtinerea a 30 de cadre de calitate inalta, pe secunda, deci momentele pline de adrenalina nu sunt pierdute.

Imaginile si clipurile obtinut pot fi usor editate si partajate sau imprastiate catre alte dispozitive datorita aplicatiilor speciale. Functia Super View implementata pe camera video gopro permite obtinerea de perspective mai largi a planului filmat, deci clipurile rezultate sunt mai bogate, mai detaliate si mai captivante.

Camera GoPro HERO5 Black succede modelul Hero 4 Adventure Edition, si cum era de asteptat vine cu tehnologie imbunatatita care premite obtinerea de imagini si clipuri de calitate superioara. Este mai compacta si mai mica decat predecesoara, are doar 117g, fapt ce ii creste versatilitatea si portabilitatea. Vine cu caracteristici deosebite ce permite captarea imaginilor sub apa pentru ca este rezistenta la apa si fara carcasa. Fata de modelul anterior, camera GoPro Hero 5 are incorporate trei microfoane si difuzor integrat, aceste elemente anuleaza zgomotele de pe fundal si permite inregistrarea de sunete clare si bogate.

Calitatea imaginilor obtinute cu Hero 5 este exceptionala, fapt ce i-a impresionat si pe cei mai sceptici dintre utilizatori. Rezolutia 4K este apreciata pentru ca permite obtinerea unor imagini mai clare si mai vibrante. Ecranul tactil usureaza modul de folosire, iar clipurile pot fi editate sau partajate cu rapiditate impresionanta.

Camerele video GoPro sunt dispozitive durabile, fiabile si foarte versatile si pot fi utilizate cu placere ani in sir.

Sursa imagine: expertreviews.co.uk

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.